"LJUDI, MORATE DA SHVATITE!": Trener Napretka odgovorio "grobarima" na prozivke posle iznenađenja u Humskoj (VIDEO)

Novosti online

13. 03. 2022. u 16:53

TRENER Napretka iz Kruševca, Ivan Stefanović, održao je zanimljivo obraćanje javnosti, a pre svega navijačima Partizana, nakon superligaške utakmice na stadionu u Humskoj.

ЉУДИ, МОРАТЕ ДА СХВАТИТЕ!: Тренер Напретка одговорио гробарима на прозивке после изненађења у Хумској (ВИДЕО)

Screenshot / TV Arena sport

Podsetimo, posle poraza od Fejenorda u prvom meču osmine finala Lige Evrope, Partizan je na svom stadionu odigrao samo 0:0 s Kruševljanima.

Kada je Stefanović stao pred kameru TV Arena sport, neposredno po završetku utakmice čuli su se pogrdni povici od dela navijača crno-belih, valjda nezadovoljnih što su Kruševljani odoleli na gostovanju, pa samim time "rade i za Zvezdu".

Trener Napretka je baš tada davao izjavu i, čuvši skandiranja, ovako usmerio svoje obraćanje:

- I mi smo, kao Partizan, bili pod velikim umorom, pod velikim pritiskom. Ali, mislim, ovo što sad čujem, ovo skandiranje... Mi igramo za nas, ljudi, morate da shvatite! Mi se borimo za goli život! Ja hranim porodicu od ovoga, isto. Ja igram za sebe i svoj Napredak, mene ne interesuje ni Zvezda, ni Partizan. Znači, čestitam (kolegi) Stanoju (Aleksandru Stanojeviću), čestitam igračima Partizana, a mojim igračima... svaka čast na osvojenom bodu. Mi imamo naš cilj, a to je plej-of, rekao je Ivan Stefanović.

 

Posle ovog remija, Crvena zvezda, koja ima tri boda manje od Partizana, mogla bi da se izjednači sa najvećim rivalom u ponedeljak, kada od 15.55 gostuje Metalcu.

Bonus video: Prva reakcija Aleksandra Stanojevića posle 166. večitog derbija

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)