SRPSKI ZET KUPUJE ČELSI? Suprug naše glumice i veliki navijač plavaca prvi kandidat za novog vlasnika svetskog i evropskog šampiona

Novosti online

09. 03. 2022. u 12:15

PITANjE koje zanima brojne ljubitelje fudbala širom sveta, moglo bi uskoro da bude rešeno - ko će naslediti Romana Abramoviča?

СРПСКИ ЗЕТ КУПУЈЕ ЧЕЛСИ? Супруг наше глумице и велики навијач плаваца први кандидат за новог власника светског и европског шампиона

FOTO: Tanjug

Engleski velikan Čelsi uskoro bi trebalo da dobije novog vlasnika pošto je još prošle nedelje ruski milijarder Roman Abramovič odlučio da proda klub zbog krize u Ukrajini.

Već neko vreme se piše o tome da bi višegodišnji vlasnik Čelsija prodao klub za tri milijarde funti, a najveći kandidat da ga kupi je britanski milijarder i tajkun Nik Kendi, poznat kao vatreni navijač londonskog kluba, pišu Sportske.net.

Sa njim bi u loži često bila i supruga Holi Kendi, poznatija pod umetničkim imenom Holi Valans. Ona je reputaciju stekla u Australiji baveći se glumom i pevanjem, a interesantno je da ima srpsko poreklo.

Njen otac je Rajko Vukadinović, nekadašnji maneken i pijanista u Beogradu, a majka Rejčel Stivens ima britansko i špansko poreklo.

Abramoviču se žuri, pa nije isključeno da pred Kendijem popusti i proda Čelsi za dve i po milijarde funti, a stvari će biti jasnije u narednom periodu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MILOJEVIĆ PRED DERBI: Stvorila se slika da kad neko uzme titulu, a ne pobedi derbi, nije bolji