"ZVEZDANA TERZIĆA ČEKAM NA SUDU": Dragan Stojković Piksi nije mogao više da ćuti

Tanjug

08. 03. 2022. u 13:00

SELEKTOR fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković oglasio se danas povodom saopštenja u kojima je spominjano njegovo ime nakon VAR penala na utakmici Superlige između Spartaka iz Subotice i Partizana.

ЗВЕЗДАНА ТЕРЗИЋА ЧЕКАМ НА СУДУ: Драган Стојковић Пикси није могао више да ћути

FOTO: FSS

- Mučno mi je bilo da pronađem reči kojima bih mogao da opišem koliko sam bio šokiran kada sam pročitao optužbe, neistine, gnusne i prljave i niskobudžetne laži o sebi. Nije prvi put da Zvezdan Terzić tako govori o meni. Ranije sam ignorisao, imao sam fokus isključivo ka reprezentaciji, ka plasmanu na Svetsko prvenstvo i ka nečemu što sam prepoznao ne kao lični, nego kao interes nacije i srpske države - naveo je Stojković u saopštenju.

- Ovog puta Terzić je prešao crvenu liniju i stavio me u poziciju da nemam izbora, već da ću sebe, svoj integritet, ugled i čast zaštiti pravno, na sudu. Takve uvrede i klevete i crtanje mete na čelu ne želim da trpim - dodao je Stojković.

- Angažovao sam advokate koji pripremaju privatnu tužbu protiv Zvezdana Terzića. Nadao sam se da ću imati miran period da se sa reprezentacijom pripremam za predstojeće utakmice i Svetsko prvenstvo, ali, nažalost, moraću i ovim da se bavim. O daljim koracima javnost će biti blagovremeno informisana - istakao je Stojković.

BONUS VIDEO - Novak i Jelena u ludom noćnom provodu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (6)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)