VLAHOVIĆ JE IGRAČ KOJI JE NEDOSTAJAO JUVENTUSU: Legenda torinskog kluba hvali Srbina!

Novosti online

27. 01. 2022. u 16:49

BIRANIM rečima je bivši trener Juventusa Fabio Kapelo govorio o Dušanu Vlahoviću i njegovom eventualnom transferu u Torino.

ВЛАХОВИЋ ЈЕ ИГРАЧ КОЈИ ЈЕ НЕДОСТАЈАО ЈУВЕНТУСУ: Легенда торинског клуба хвали Србина!

FOTO: AP

Nekadašnji selektor Italije smatra da je transfer Srbina u Torino pravi izbor za klub sa Alijanc stadiona.

- Ispada da će jedan od četiri naša tima u Ligi šampiona ispasti i da će Juventus zauzeti njihovo mesto. Po mom mišljenju, Vlahović je najinteresantniji igrač u ovom trenutku koji može da se nađe. Pokazao je da ima tehniku i ličnost, zna kako da postigne gol, da bude kompletan igrač. On nije od onih koji samo čekaju loptu - kaže Kapelo.

Kapelo je u superlativu govorio o napadaču reprezentacije Srbije.

- On je taj koji će praviti razliku na terenu. Do koje mere? Da bude relevantan. On je igrač koji je nedostajao Juveu, plus, sa Moratom koji će se pomeriti sa desne na levu stranu i otvoriti prostor, biće teško protivnicima da se brane. Čini mi se da je ovaj tim našao svoj identitet. Znaju da se pomuče, svi se vraćaju kada se izgubi lopta, što se nije dešavalo u prvom delu sezone.  

Italijan ističe da mu je jasno šta Juventus pokazuje ovim potencijalnim transferom u zimskom prelaznom roku.

- Nije neobično, Juventus mora da se plasira u Ligu šampiona. Žrtve koje sada imaju služe tome da bi se kvalifikovali. Kada su u Ligi šampiona, sve će biti u redu. Ipak, ne verujem da će sa Vlahovićem biti u stanju da vrate Skudeto. Razlika u bodovima je prevelika i Inter je prejak. Po mom mišljenju, Inter će se za titulu boriti sa Napolijem - zaključio je Fabio Kapelo.

BONUS VIDEO: KAD DRŽAVA BRINE O ŠAMPIONIMA: Kako su se nizali uspesi Srbije u 2021. godini

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna