FIORENTINA RIZIKUJE DA IZGUBI VLAHOVIĆA: Srbin bez obeštećenja napušta klub?

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

15. 01. 2022. u 13:17

DUŠAN Vlahović je jedan od najboljih napadača na svetu i mnogi klubovi su pokazali interesovanje za njega. On je i dalje član Fiorentine, ali je veliko pitanje kakva ga budućnost čeka u timu iz Firence.

ФИОРЕНТИНА РИЗИКУЈЕ ДА ИЗГУБИ ВЛАХОВИЋА: Србин без обештећења напушта клуб?

FOTO: AP/Tanjug

Čelni ljudi kluba se boje da će srpski fudbaler napustiti ekipu kao slobodan igrač jer njegov agent odbija da sasluša ponude.

Vlahović je jedna od najvećih zvezda Serije A, a ove sezone je postigao 16 golova na 20 utakmica u najkvalitetnijem rangu italijanskog fudbala i to ga čini najboljim strelcem lige.

Upravo zbog toga su se mnogi klubovi u poslednje vreme pominjali kao moguća naredna stanica srpskog reprezentativca. Među zainteresovanim ekipama bili su Arsenal, Atletiko Madrid, PSŽ i Totenhem.

No, kako prenosi "Korijere delo Sport", Fiorentina se plaši da će sledeće godine izgubiti Vlahovića i to tako što će otići bez obeštećenja. Njegov agent Darko Ristić odbija da sasluša bilo kakve ponude za igrača, a takođe ne želi da razgovara o produženju ugovora sa upravom kluba sa "Artemio Franki" stadiona, s tim što su zahtevi igrača jasni.

Sve ovo je uznemirilo Fiorentinu koja je sada spremna da proda srpskog napadača u naredne dve nedelje, jer se plaši da će ga izgubiti na besplatnom transferu sledeće godine.

Navodno, Vlahović bi mogao da potpiše predugovor sa svojim novim klubom od sledećeg januara pa nadalje, pa bi možda bio spreman da ostane u Firenci još godinu dana umesto da ode ovog meseca ili na leto.

Bilo kako bilo, kraj sage o reprezentativcu Srbije se ne nazire. Uprkos tome što se stalno piše i priča o njemu, ali to mu ne predstavlja problem da redovno postiže golove.

BONUS VIDEO: KAD DRŽAVA BRINE O ŠAMPIONIMA! Kako su se nizali uspesi Srbije u 2021.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)