OVO NIJE OČEKIVAO: Luka Jović iznenadno dobija veliku šansu u Realu?

Novosti online

29. 12. 2021. u 18:33

LUKA Jović je pred novu godinu dobio vest koju baš i nije očekivao.

ОВО НИЈЕ ОЧЕКИВАО: Лука Јовић изненадно добија велику шансу у Реалу?

Foto Instagram/lukajovic

Iako je ovih dana u španskoj sportskoj javnosti nagovešteno da će srpski golgeter ostati u Realu, jer "vidi nove mogućnosti za nastupe u prvom timu, te stoga ne želi da u januaru potraži novi klub", izgleda da bi naš reprezentativac mnogo brže mogao da dobije šansu nego što je to mislio da će biti slučaj.

Nažalost, po Real - to je zbog zdravstvene situacije koja je zadesila najtrofejniji evropski klub.

Naime, koronavirus ponovo pravi dosta problema kada je sport u pitanju, a Real Madrid je prijavio da ima nova četiri slučaja zaraze u timu.

Vinisijus Žunior, Tibo Kurtoa, Federiko Valverde i Eduardo Kamavinga pozitivni su na kovid-19, saopštio je klub iz Madrida. Zaražene fudbalere čeka desetodnevna izolacija, a potom i novi testovi.

Sigurno da se izostanak pre svega Vinisijusa i Kurtoe može smatrati hendikepom. Upravo je mladi Brazilac jedan od najboljih igrača tima. Njegovo neigranje bi možda ponovo moglo da izbaci u prvi plan Luku Jovića.

Ipak, tada bi Karlo Anćeloti morao da igra sa dva napadača, pošto je srpski reprezentativac klasičan napadač, a ta pozicija je rezervisana za neprikosnovenog Karima Benzemu. Pa opet, kako inficiranom Brazilcu nije strano da se pridružuje Francuzu u samom špicu, možda će italijanski stručnjak upravo na tu poziciju poslati Jovića, što ne bi bilo iznenađenje.

Inače, prethodnih nedelja su pozitivni na koronu u Realu bili su Luka Modrić, Marselo, Rodrigo, Geret Bejl, David Alaba i Isko.

Posle pauze za Božić "kraljevići" su se vratili treninzima, a 2. januara naredne godine u La Ligi gostuju Hetafeu.

BONUS VIDEO: TOP 10 NAJPLAĆENIJIH FUDBALERA: Koliko zarađuje Ronaldo a koliko Mesi...

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!