U BOLONJU ZBOG MIHAJLOVIĆA: Marko Arnautović otkrio zbog čega je od svih ponuda izabrao baš Bolonju

Novosti online

09. 12. 2021. u 22:38

MAJSTOR sa loptom, Marko Arnautović (32), otkrio je zbog čega je od svih bogatih ponuda koje je imao, letos izabrao baš Bolonju.

У БОЛОЊУ ЗБОГ МИХАЈЛОВИЋА: Марко Арнаутовић открио због чега је од свих понуда изабрао баш Болоњу

Foto: N. Paraušić, M. Vukadinović

Austrijski reprezentativac srpskog porekla za "Gazetu delo sport" je istakao da se na takav korak odlučio posle razgovora sa strategom kluba Sinišom Mihajlovićem.

- Pre Evropskog prvenstva sam se sastao sa Mihajlovićem. Popričali smo, odmah sam znao da je to - to. Bilo je i ranije kontakata sa Bolonjom, zvali su me i u decembru prošle godine, ali tada nisam mogao da dođem, budući da sam bio pod ugovorom sa kineskim klubom iz Šangaja - rekao je Arnautović, koji je šest puta bio strelac ove sezone.

Marku ovo nije prvo iskustvo u Italiji, jer je kao tinejdžer bio član velikog Milana, tokom sezone 2009/2010.

- Tada sam se ponašao kao dete u luna-parku. Bio sam srećan da vidim sve te velike fudbalere oko mene. Međutim, meni je tada mogo bilo važnije da izađem u grad, nego da se posvetim fudbalu. Uozbiljio sam se tek kada je mi je tadašnji trener Murinjo objasnio neke stvari.

Pre povratka na Apenine, Arnautović je igrao u dalekoj Kini.

- Tamo sam počeo neki novi život, okružen divnim ljudima, a uz to i Šangaj je prelep grad. Ipak, krenula je pandemija i porodica nije mogla da mi se pridruži. Bio sam usamljen, i odlučio sam da se vratim u Evropu. Stigao je zatim poziv iz Bolonje, i onda sam se skrasio - ističe najjači adut Siniše Mihajlovića u Seriji A. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri