LEGENDA OPET U ZATVORU? Ronaldinjo hteo da se oženi sa dve devojke, ali to nije najgore...

Novosti online

27. 11. 2021. u 15:43

NEKADA najbolji fudbaler sveta, Brazilac Ronaldinjo, u martu prošle godine osuđen je na zatvorsku kaznu u Paragvaju, društvo mu je pravio i brat, a sada bi mogao "samostalno" da bude iza rešetaka.

ЛЕГЕНДА ОПЕТ У ЗАТВОРУ? Роналдињо хтео да се ожени са две девојке, али то није најгоре...

Foto: Printskrin

Podsetimo, njih dvojica pokušali su tada da uđu u Paragvaj s lažnim pasošima, zbog čega su osuđeni na šest meseci zatvora (od čega pet kućnog).

Sada je Ronaldinjo optužen da nije plaćao obaveznu novčanu naknadu za izdržavanje bivšoj devojci Prisili Koeljo, a za koju mu je sud naredio da je isplati do 1. decembra.   

Kako prenosi "Avaz", brazilski mediji su ranije pisali kako Ronaldinjo ima nameru da oženi dve devojke u isto vreme, Prisilu i Betris Souzu, što je nekadašnja zvezda fudbala potom demantovala.

Nešto kasnije, 2019. pojavila se informacija da Prisila traži novac od čuvenog Brazilca, a sud je odredio da joj Ronaldinjo mora plaćati oko 18.000 dolara mesečno kao bivšoj "vanbračnoj supruzi".

foto: EPA

Ronaldinjo

Izgleda da je nekadašnji as Pari Sen Žermena, Barselone, Milana, Flamenga i još nekoliko klubova, odbio da daje novac, pa otuda i mogućnost da iznova završi iza rešetaka.

Podsetimo, odmah po izlasku iz zatvora, pisalo se da je Ronaldinjo u prilično nezavidnoj finansijskoj situaciji, međutim, Brazilac se za nekoliko meseci snašao i zaradio oko milion evra.

U Belo Horizonteu dobio je status počasnog građanina i promovisao izgradnju novog stadiona Atletiko Mineira. Takođe je snimio i jedan spot u svom novom muzičkom studiju.

Taj snimak je za samo deset dana prikupio oko dva miliona pregleda

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)