POVREDE KROJE TIM: Stanojević odredio putnike za Talin, 21 igrač spreman za Floru

Novosti online

24. 11. 2021. u 09:25

FUDBALERI Partizana putuju danas u Estoniju, gde ih u četvrtak od 18.45 časova čeka meč petog kola grupe B Lige konferencija.

ПОВРЕДЕ КРОЈЕ ТИМ: Станојевић одредио путнике за Талин, 21 играч спреман за Флору

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Duel se igra u Talinu, a protivnik je Flora, tim koji je srpskoj javnosti poznat po tome što je 2018. godine eliminisao niški Radnički u kvalifikacijama za Ligu Evrope. 

Trener Aleksandar Stanojević suočava se sa kadrovskim problemima pred meč, poveo je 21 fudbalera. Zbog zdravstvenih problema ne računa na Bibrasa Natha, a zbog korone neće nastupati ni Igor Vujačić. 

Dok probleme sa povredama vuku Filip Holender, Nikola Terzić i Ivan Obradović. Stanojević će na raspolaganju po levom boku imati samo Slobodana Uroševića, dok je Rajko Brežančić ostao u Beogradu. 

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Sa druge strane, u sastav se vratio Marko Živković pošto je bio negativan na PCR testu i to je dobra vest u nekolicini loših u izboru igračkog kadra.

Golmani: Aleksandar Popović, Nemanja Stevanović, Milan Lukač.

Odbrambeni igrači: Aleksandar Miljković, Marko Živković. Nemanja Miletić, Bojan Ostojić, Siniša Saničanin, Slobodan Urošević.

Vezni red: Aleksandar Šćekić, Miloš Jojić, Saša Zđelar, Milan Smiljanić, Lazar Pavlović, Aleksandar Lutovac, Lazar Marković, Kvinsi Menig, Danilo Pantić, Nemanja Jović.

Napadači:  Rikardo Gomeš i Marko Milovanović.

BONUS VIDEO 

 

PRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UBIJEN ALEKSANDR PELEŠENKO: Dvostruki šampion Evrope poginuo u Ukrajini