ZVEZDINA DECA OSETILA SNAGU EMPOLIJA: Raspršen san o prolazu dalje u Ligi šampiona

Novosti online

23. 11. 2021. u 21:18

OMLADINCI FK Crvena zvezda osetili su snagu Empolija, pošto su u Italiji ubedljivo poraženi - 5:0 u revanšu meča Lige šampiona.

ЗВЕЗДИНА ДЕЦА ОСЕТИЛА СНАГУ ЕМПОЛИЈА: Распршен сан о пролазу даље у Лиги шампиона

FOTO: FK Crvena zvezda

Jedna od najboljih školi fudbala na "čizmi" pokazala je snagu i potpuno zasluženo se domogla šesnaestine finala elitnog takmičenja.

Otišla je Zvezda oslabljena u Italiju, bez bez golmana Stefana Marinkovića, levog beka Viktora Radojevića, defanzivnog veziste Marka Ćurića i špica Aleksandra Kahvića - previše važnih igrača da bi je jurilo iznenađenje protiv ovako kvalitetne ekipe.

Već posle 16 minuta na semaforu je stajalo 2:0 kada su mrežu crveno-belih zatresli Luka Magacu i Kristjan Aslani tada je bilo jasno da će Zvezda teško uspeti da nadoknadi taj minus, što se na kraju ispostavilo kao tačnim. Inače, meč u Beogradu završen je rezultatom 1:1.

Izabranici Marka Neđića su odolevali do 61. minuta, a onda su domaći postigli novi pogodak preko Tomasa Baldancija. Samo četiri minuta kasnije Bogdan Marinković je bio prinuđen četvrti put izvadi loptu iz mreže, a u strelce se upisao ponovo Aslani. Konačnih 5:0 postavio je Alesandro Logrijeko u drugom minutu nadoknade.

Crveno-beli su završili sa Evropom za ovu sezonu i sada se u potpunosti okreću šampionskoj trci sa Partizanom, koji posle 14 kola ima pet bodova više, ali i dva meča više.

BONUS VIDEO: Reprezentativci Srbije - Ne može nam niko ništa

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju