NOVI HAOS HULIGANA: Prekinut veliki evropski derbi, as pogođen flašom u glavu, kolege odbile da igraju (VIDEO)

Novosti online

21. 11. 2021. u 21:05 >> 22:45

HULIGANI nemaju mira.

НОВИ ХАОС ХУЛИГАНА: Прекинут велики европски дерби, ас погођен флашом у главу, колеге одбиле да играју (ВИДЕО)

Screenshot / Elevensports

U Francuskoj, bar ove sezone, naročito.

Nakon što su navijači Nice u septembru prekinuli meč s Olimpikom iz Marseja gađajući raznim predmetima gostujuću zvezdu, Dimitrija Pajea, koji im je uzvratio, pa su stotine huligana utrčale na teren u želji da ga tuku, sada je Paje bio u centru pažnje u Lionu.

Tamo su ga, naime, domaće pristalice pogodile flašom u glavu na samom početku meča:

Želeći da izvede korner, Paje se našao blizu tribine, a odatle je poletela plastična flaša puna vode, koja ga je pogodila.

Fudbaler ekipe iz Marseja se stropoštao na tlo, a glavni arbitar je zbog ovog incidenta odmah prekinuo utakmicu, "do daljnjeg". A odluka o tome da se utakmica definitivno neće održati - čekala se maltene dva sata...

Paje se, inače, pridigao, pa se pridružio ostalim saigračima, ali i rivalima iz Liona, koji su već bili u svlačionici.

Odande gostujući fudbaleri nisu hteli da se vrate na teren, iako su ih čelnici Saveza, preko nadležnih na pomenutom susretu, pozivali da se, oko sat, sat i po posle incidenta, meč ipak nastavi.

Burno je, međutim, bilo i među samim navijačima Olimpika iz Liona.

Naime, brzo je pronađeno ko je gađao Pajea, pa mu je jedan od "nadležnih" na toj tribini - lupio šamar, što su zabeležile TV kamere koje su ostale uključene, iščekujući da se vii da li će biti nastavka utakmice:

Na tabeli francuskog šampionata PSŽ vodi ubedljivo, ima 37 bodova, Marsej je, uz utakmicu manje, peti sa 23, a Lion, svojevremeno koban po mnoge evropske velikane u Ligi šampiona, tek deseti sa 19 bodova.

Ko je Dimitri Paje?

Dimitri Paje ima 34 godine, drugi put u karijeri je član marsejskog Olimpika, a kao ofanzivni vezni fudbaler igrao je i za Ekscelzior, Nant, Sent Etjen, Lil i Vest Hem. Za reprezentaciju Francuske nastupio je na 38 mečeva i osam puta bio strelac.

Dvaput je bio uvršten u idealni tim francuskog šampionata, bio je i član idealne jedanaestorke Premijer lige, kao i član idealne postave Evropskog prvenstva 2016.

BONUS VIDEO Novi navijački haos u Francuskoj

 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju