SRBIJA NA PRVOM ISTORIJSKOM ZIMSKOM MUNDIJALU: Kad je žreb i kad se igra u Kataru...

Novosti online

15. 11. 2021. u 08:51

VELIKI uspeh Srbije, istorijski! I ne samo to, nego igra "orlova" u Lisabonu nam je odmah dala krila da možemo da uradimo nešto i u Kataru.

СРБИЈА НА ПРВОМ ИСТОРИЈСКОМ ЗИМСКОМ МУНДИЈАЛУ: Кад је жреб и кад се игра у Катару...

Tanjug/AP

Ilija Petković je znao u kvalifikacijama da bude ispred Španije, ali nismo dominirali u tom meču, Slobodan Santrač je imao možda i najjaču reprezentaciju posle raspada Jugoslavije, pa opet ništa, Radomir Antić najveće znanje i autoritet, nismo ni grupu prošli...

Izgleda da je došlo vreme da i mi uradimo nešto veliko na velikim takmičenjima. Ako se po jutru dan poznaje, imamo čemu da se nadamo u Kataru. Briljantna parija u Lisabonu, nadigran je jedan Portugal, imamo individualce, imamo atmosferu, imamo selektora i jedva čekamo Mundijal.

Ipak, pre toga treba da se kompletira spisak učesnika. Čak 32 reprezentacije će igrati u Kataru, turnir počinje 18. novembra i traje do 18. decembra, istorijski zimski Mundijal.

Među kvalifikovanim timovima, uz domaći Katar, tu su još Nemačka, Danska, Brazil, Francuska, Belgija, Hrvatska, Španija...

Žreb za Mundijal održaće se 1. aprila 2022. godine u Dohi. Piksi ima još mnogo vremena da zategne gde škripi i da na zimskom Mundijalu ostvarimo istorijski rezultat.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)