PORAZ OD MIDTJILANDA ZAKOMPLIKOVAO: Ludogorec mora da padne, odluka u Bragi

Z. Ć.

05. 11. 2021. u 19:48

KAO da se sve urotilo protiv Crvene zvezde u meču sa Midtjilandom.

ПОРАЗ ОД МИДТЈИЛАНДА ЗАКОМПЛИКОВАО: Лудогорец мора да падне, одлука у Браги

FOTO:

Posle isključenja Degeneka već u 12. minutu, pa zatim nesrećno primljenog gola i propuštene šanse Dragovića u samom finišu, čini se da je poraz bio suđen crveno-belima.

Sa njim se zakomplikovala situacija u grupi B, Zvezda je skliznula na drugo mesto i sada će u preostala dva kola morati žestoko da se bori za svoj evropski status. U petom kolu, 25. novembra, Zvezda dočekuje Lugogorec, dok će u poslednjoj, šestoj rundi, 9. decembra gostovati Bragi.

Kao što je poznato, prvak direktno ide u osminu finala Lige Evrope, drugoplasirani u šesnaestinu, a treće, utešno, mesto garantuje nastavak takmičenja u Ligi konferencija.

Samo poslednji ispada i po trenutnom stanju, male su šanse da Ludogorec ne zadrži "fenjer". Baš protiv otpisanih Bugara, Zvezda ima priliku da osigura drugo mesto, a onda u odlučujućem meču napadne Bragu i lidersku poziciju. Brojne kombinacije su sada u igri, posle trijumfa u Beogradu i Midtjiland traži svoju šansu.

Prvo kao domaćin Portugalcima, zatim gostuje Ludogorecu. Za Zvezdu je najvažnije da i dalje svoju sudbinu drži u rukama. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)