PARTIZANOV JUNAK ZABORAVIO ČUKARIČKI: Bodovi najvažniji, okrećemo se Gentu

Tanjug

01. 11. 2021. u 10:26

Ovo je bila veoma zahtevna i teška utakmica, ekipa Čukaričkog zaista igra dobro. Mislim da su navijači imali šta da vide, a najvažnije je da smo slavili i upisali nova tri boda, izjavio je fudbaler Partizana Igor Vujačić posle pobede protiv ekipe sa Banovog brda (2:0) u derbiju 15. kola Superlige.

ПАРТИЗАНОВ ЈУНАК ЗАБОРАВИО ЧУКАРИЧКИ: Бодови најважнији, окрећемо се Генту

Foto: M.Vukadinović

Vujačić je postigao prvoi gol za crno-bele.

"Od početka radimo na treninzima prekide i uvek sam bio blizu da postignem gol, ali nije me htelo. Verovao sam u sebe i sad mi se vratilo", rekao je crnogorski reprezentativac za klupski sajt.

On je dodao da mu je bila čast da upozna legendarnog kapitena Partizana Sašu Ilića, koji kao trener predvodi Čukarički.

"Sada se okrećemo Gentu. Još jedna teška utakmica u nizu, u Beogradu smo, uprkos porazu, pokazali da možemo da igramo protiv njih. Nadam se da ćemo se vratiti u igru za prvo mesto i dapobediti u Belgiji", poručio je Vujačić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

Denver i Nikola Jokić su bili poniženi u prve dve utakmice sa Minesotom. I to poniženi pred sopstvenim navijačima, u mečevima na "milju nadmorske visine", u hali koja predstavlja najteže NBA gostovanje, ali u kojoj su Timbervulfsi razneli Nagetse. Sa 0:2 kao preteškim teretom na leđima trebalo je putovati na dva meča u gostima, gde je mogla da se završi Denverova sezona, ali... sve se promenilo. Sada, posle nestvarnih Jokićevih bravura, Denver vodi sa 3:2. I, izgleda da je za to kriva - večera. Na koju su pozvani svi igrači Nagetsa, osim jednog - Jokiću možda i najdražeg. Onog koji je letos doputovao u Srbiju da bi se družio sa našom i svetskom košarkaškom zvezdom.

15. 05. 2024. u 22:43

Komentari (0)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost