ĐANI ĆURČIĆ OTKRIO: "Bio sam na pragu Zvezde, DŽaja se sada kaje" (VIDEO)

Novosti online

23. 10. 2021. u 17:57

SVAKA izjava Saše Đanija Ćurčića u medijima privlači veliku pažnju srpske i regionalne javnosti. Ništa drugačije nije bilo ni sada.

ЂАНИ ЋУРЧИЋ ОТКРИО: Био сам на прагу Звезде, Џаја се сада каје (ВИДЕО)

FOTO: Arhiva VN

Bivši fudbaler Partizana otkrio je da je umesto u Humskoj umalo završio u Crvenoj zvezdi. 

- Trebalo je da pređem u Zvezdu, mnogo pre Partizana. Trebalo je da dođem iz OFK umesto Jugovića, da igram Ligu šampiona. Profesor Zelenović iz Palilulca, koji je otkrio Dragana Džajića, uhvatio je mene i oca, doveo nas preko puta Džajine kuće na Karaburmi u ulici Marijane Gregoran, počeo je Ćurčić priču za podkast "Sportlight".

Gotovo u dahu tome je dodao: 

- To je bilo mnogo pre Partizana, kada sam debitovao za reprezentaciju. Trebalo je da se dogovorimo sve, međutim, izgleda da mu je neko rekao 'ne treba ti novi Milko, ne treba ti problem', i čovek se nije ni pojavio na sastanku. Inače, ja sam trebao umesto Jugovića da uđem u tim, to je bilo mesto za mene, tvrdi Ćurčić. 

Bivši fudbaler Aston Vile ističe da se tadašnji predsednik Zvezde sigurno kaje: 

- Džaja se sad kaje, ali ja nemam ništa od toga. Isto kao (Aleks) Ferguson. Pre Aston Vile trebalo je da dođem u Junajted, sve je bilo dogovoreno. Ian Meknil, onaj matori koji me je doveo u Vilu, došao je da gleda Govedaricu u Solunu kad je igrala reprezentacija. Ja sam tu bio ko turista jer me je Miljan Miljanić voleo. Ja sam imao problema u klubu sa Zekom, Bjekom i Tumbom. Nismo pričali uopšte i ja nisam ni igrao. Miljan je želeo malo da me vrati u život. Bio sam dosta nemiran, priznao je Ćurčić.

BONUS VIDEO 

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna