HILJADE SRBA NA MEČU ODLUKE? Ronaldu uopšte neće biti svejedno protiv "orlova"!

Novosti online

19. 10. 2021. u 22:11

FUDBALSKA reprezentacija Srbije će svoj odlučujući meč za odlazak na Svetsko prvenstvo u Katar odigrati u Lisabonu protiv Portugalije 14. novembra od 20.45, ali ne na stadionu Sportinga, kao što je prvobitno planirano.

ХИЉАДЕ СРБА НА МЕЧУ ОДЛУКЕ? Роналду уопште неће бити свеједно против орлова!

FOTO: M. Vukadinović

UEFA je objavila da je u dogovoru sa Portugalcima odlučeno da se ova utakmica odigra na stadionu "La luž", koji je fudbalska kuća Benfike, u kojoj su poslednjih godina "orlovi" bili česti gosti.

Prema još nepotvrđenim informacijama, navijačima Srbije će za ovaj duel biti dostupno oko 3.000 ulaznica.

FOTO: M. Vukadinović

Fudbalska reprezentacija Srbije

Podsetimo, izabranici selektora Dragana Stojkovića dočekuju 14. novembar i taj poslednji meč, s prvakom Evrope, Portugalijom, sa 17 bodova, dok Kristijano Ronaldo i saigrači imaju jedan bod manje, ali i meč manje.

Tri dana pre utakmice sa "orlovima", šampioni kontinenta (koji su u svom poslednjem nastupu dobili Luksemburg sa 5:0) će gostovati Republici Irskoj, pa sa Srbijom odlučivati ko će direktno na Mundijal, a ko u baraž.


Na Svetsko prvenstvo čiji je domaćin Katar 2022. godine direktno ide pobednik svake evropske kvalifikacione grupe, dok će deset drugoplasiranih timova, uz dva iz Lige nacija, igrati baraž. On će se odvijati kroz "tri staze", u kojoj će po četiri učesnika, uz polufinale i finale, odlučivati ko će na Mundijal.


BONUS VIDEO Novak Đoković peva "Pukni zoro" - snimak o kome priča Srbija
 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (0)

ZA BOLJE SUTRA: Svetski dan obrazovanja o zaštiti životne sredine