"SRCE MI SE SLAMA, LEGENDA U TAKVOM STANJU": Mrtav pijan, ne može da hoda ulicom, a kakva je igračina bio (VIDEO)

Novosti online

15. 10. 2021. u 09:33

LEGENDARNI engleski fudbaler Pol Gaskojn ne može bez poroka. Na terenu je bio maestro, ali van istog čovek koji je potpuno promašio život.

СРЦЕ МИ СЕ СЛАМА,  ЛЕГЕНДА У ТАКВОМ СТАЊУ:  Мртав пијан, не може да хода улицом, а каква је играчина био (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Gaskojn je oduvek imao problema s alkoholom i više puta je išao na lečenje, a sada je ponovo u centru pažnje jer očigledno ne može da prestane s konzumiranjem istog.

Naime, bivši fudbaler je snimljen mrtav pijan dok se tetura prema automobilu. Jedva je stajao na nogama, pa je uz pomoć jedne osobe stigao do automobila.

- Nisam ni shvatio da je pijan sve dok nije počeo da hoda. Hteo sam da mu priđem i pomognem, ali... Srce mi se slama kad vidim takvu legendu u takvom stanju. Neko ga mora 'probuditi' i pomoći mu - rekao je očevidac i veliki fan legendarnog Engleza koji je podelio snimak pijanog Gaskojna.

Kontroverzni fudbaler je u svojoj karijeri igrao za Njukasl, Totenhem, Lacio, Glazgov Rendžers, Midlsbro i Everton, nedavno je rekao kako će "uvek biti alkoholičar".

A na terenu je prosipao magiju, znao je sa loptom kao malo ko, iako je i tada voleo da popije koju više, ali jednostavno Gaza je bio neko koga ste morali voleti i koji je u svakom trenutku bio najgori za sebe. Bio i ostao legenda engleskog fudbala...

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DULJAJ O DERBIJU U KOME NEĆE BITI AKTER: Ko ima moj broj molim ga da me ne zove tokom utakmice, igrači će znati šta treba da rade