ŽIVKOVIĆ PROZVAO ORLIĆE: Dva otkaza zbog povreda

Novosti online

01. 10. 2021. u 17:00

SELEKTOR mlade reprezentacije Srbije Zvonko Živković odredio je igrače koji će nastupati na predstojećim utakmicama protiv Jermenije i Francuske.

ЖИВКОВИЋ ПРОЗВАО ОРЛИЋЕ: Два отказа због повреда

FOTO: FSS

Na prvobitnom spisku našla su se 24 imena, ali dvojica su morali da ‘otpadnu’ zbog povreda. Reč je o Dejanu Teteku iz Redinga, i Aleksi Jankoviću koji nastupa za Čukarički.

Zbog toga, poziv da se pridruži nacionalnom timu stigao je Damjanu Pavloviću, fudbaleru Standarda iz Liježa.

GOLMANI: Miloš Gordić (Crvena zvezda), Aleksa Milojević (OFK Bačka), Lazar Slavković (Zemun).

ODBRANA: Svetozar Marković (Olimpijakos), Dimitrije Kamenović (Lacio), Sava Aranđel Čestić (Keln), Marko Bjeković (Vojvodina), Zlatan Šehović (Makabi Netanja), Damjan Daničić (Istra), Strahinja Eraković (Crvena zvezda).

SREDINA: Ivan Milosavljević (Voždovac), Armin Đerlek (Aluminij), Damjan Pavlović (Standard Lijež), Ivan Ilić (Verona), Petar Stanić (Crvena zvezda), Nikola Terzić (Partizan), Jovan Lukić (Čukarički).

NAPAD: Slobodan Tedić (Cvole), Željko Gavrić (Ferencvaroš), Filip Stevanović (Herenven), Andrej Ilić (RFS Riga), Nemanja Jović (Partizan), Filip Stuparević (Metalac).

Podsetimo, "Orlići" će 7. oktobra gostovati Jermeniji, a onda će sa Francuskom pet dana kasnije igrati kod kuće.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

Denver i Nikola Jokić su bili poniženi u prve dve utakmice sa Minesotom. I to poniženi pred sopstvenim navijačima, u mečevima na "milju nadmorske visine", u hali koja predstavlja najteže NBA gostovanje, ali u kojoj su Timbervulfsi razneli Nagetse. Sa 0:2 kao preteškim teretom na leđima trebalo je putovati na dva meča u gostima, gde je mogla da se završi Denverova sezona, ali... sve se promenilo. Sada, posle nestvarnih Jokićevih bravura, Denver vodi sa 3:2. I, izgleda da je za to kriva - večera. Na koju su pozvani svi igrači Nagetsa, osim jednog - Jokiću možda i najdražeg. Onog koji je letos doputovao u Srbiju da bi se družio sa našom i svetskom košarkaškom zvezdom.

15. 05. 2024. u 17:43

Komentari (0)

OVO NIJE LETOVALIŠTE NEGO RAJ NA ZEMLJI! Odlično je za porodicu, a za decu je smeštaj gratis