EVO ŠTA SE DESILO FUDBALERU FLORE: Sepik stabilno posle drame na terenu Partizanovog stadiona

Novosti online

30. 09. 2021. u 21:13

FUDBALER Flore iz Talina srušio se u 70. minutu utakmice Lige konferencija, žaleći se na bolove u grudima i nagon za povraćanjem.

ЕВО ШТА СЕ ДЕСИЛО ФУДБАЛЕРУ ФЛОРЕ: Сепик стабилно после драме на терену Партизановог стадиона

FOTO: EPA

Drama je trajala nekoliko minuta, čak je i spiker na stadionu u Humskoj morao preko razglasa da pozove kola Hitne pomoći.

Nakošto mu je ukazana prva pomoć na terenu, Sepika je sanitet prevezao u Urgentni centar. Još nije poznato šta se tačno desilo štoperu Flore, ali portparol estonske ekipe rekao je da nije u pitanju srčani udar.

- Stabilno je u ovom trenutku - saopštio je kratko portparol Flore estonskim novinarima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

Denver i Nikola Jokić su bili poniženi u prve dve utakmice sa Minesotom. I to poniženi pred sopstvenim navijačima, u mečevima na "milju nadmorske visine", u hali koja predstavlja najteže NBA gostovanje, ali u kojoj su Timbervulfsi razneli Nagetse. Sa 0:2 kao preteškim teretom na leđima trebalo je putovati na dva meča u gostima, gde je mogla da se završi Denverova sezona, ali... sve se promenilo. Sada, posle nestvarnih Jokićevih bravura, Denver vodi sa 3:2. I, izgleda da je za to kriva - večera. Na koju su pozvani svi igrači Nagetsa, osim jednog - Jokiću možda i najdražeg. Onog koji je letos doputovao u Srbiju da bi se družio sa našom i svetskom košarkaškom zvezdom.

15. 05. 2024. u 17:43

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ TAJNO U URGENTNOM CENTRU: Ovo su rezultati pregleda posle udarca flašom u glavu!