STANKOVIĆ: Svi konkurišu za meč protiv Proletera

Novosti online

10. 09. 2021. u 18:09

TRENER fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković izjavio je da će svi igrači biti u konkurenciji za meč protiv Proletera u osmom kolu Superlige.

СТАНКОВИЋ: Сви конкуришу за меч против Пролетера

FOTO: FK Crvena zvezda

Zvezda će sutra na svom stadionu od 20 sati dočekati tim iz Novog Sada.

"Odmorili smo, radili smo dosta dobro u ovom periodu. Imali smo repreprezentativce koji su se uspešno vratili, znate kakvo je stanje zbog korone, menja se iz dana u dan, ali svi su uspeli da se vrate. Videćemo koliko su odmorni, ali u svakom slučaju imamo igrače koji su spremni da istrče sutra", rekao je Stanković na konferenciji za medije.

Stanković je upitan koliko je dobra igra na meču protiv Čukaričkog putokaz i koliko je duel sa Proleterom generalna proba za ono što sleduje.

"Sigurno je da su dobra igra i dobar rezultat penicilin sve, pogotovo za samopouzdanje i za glavu. Na kraju nije bilo bitno kako igraom, lepo ili ružno, samo je bilo bitno da donesemo bodove kući. Igra na Banovom brdu je bila lep pokazatelj kako ekipa treba da izgleda od prvog do poslednjeg minuta. Radili smo tokom ove pauze, okosnica tima je ostala u Beogradu i radili smo na tim nekim detaljima.Uvek pričamo da u prvenstvu igramo protiv niskog bloka i dobro otvaranje utakmice donosi prednost da budeš mirniji i onda da igraš lepršavije i za oko lepše. U prethodnom kolu smo gol dali pred kraj prvog poluvremena, stvorili smo dosta šansi i nismo odustali, to je zaista izgledalo fenomenalno i tome ćemo težiti", rekao je Stanković.

"Svi konkurišu za sutrašnju utakmicu, nemamo problema sa povredama, možemo da imamo problema sa umorom, i činjenicom kako će se osećati igrači posle napornog puta. Pre svega mislim na Degeneka, Borjana, Kangu, Bena. Borjan je poslednji stigao, malo nešto pre njega Ben, ako je umoran imamo Popovića i Gordića i u svakom trenutku su stopostotno spremni da stanu na gol", poručio je Stanković.

BONUS VIDEO - Igrači Zvezde slave ulazak u ligu Evrope

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna