NEOČEKIVAN POTEZ PARTIZANOVOG NAPADAČA: Rikardo Gomeš povređen ili ljut? Stiglo i saopštenje

Novosti online

06. 09. 2021. u 09:07

NOVI problem za Partizan! Posle muka sa Sejdubom Sumom, koji je prvo obnovio povredu igrajući za reprezentaciju Gvineje, a sada zbog državnog udara u toj afričkoj zemlji ne može da se vrati u Beograd, nevolja je i sa Rikardom Gomešom.

НЕОЧЕКИВАН ПОТЕЗ ПАРТИЗАНОВОГ НАПАДАЧА: Рикардо Гомеш повређен или љут? Стигло и саопштење

Rikardo Gomeš Foto M. Vukadinović

Kako je objavio Fudbalski savez Zelenortskih ostrva, fudbaler Partizana je zbog povrede napustio tabor te reprezentacije i krenuo je nazad za Beograd.

Rikardo Gomeš je jedan od stubova nosača državnog tima Zelenortskih ostrva, pogotovo je sve radovalo uoči mundijalskih kvalifikacija što je u top formi u Partizanu, međutim, golgeter je po dolasku u kamp prijavio povredu. Narednih dana je bio na terapijama i imao je samo dva treninga bez lopte, a nije mogao da zaigra na utakmici protiv Centralnoafričke Republike (1:1).

Uoči meča narednog kola, protiv Nigerije, Rikardo je i dalje bio van stroja, pa je odlučio da se vrati za Beograd. I tu je sad „kvaka“...

Fudbalski savez Zelenortskih ostrva je objavio saopštenje iz kojeg bi se moglo zaključiti da su malo ljuti na fudbalera Partizana i da možda i sumnjaju u informaciju o povredi.

- Igrač je obavestio lekarski tim i stručni štab po dolasku u kamp da je povređen i od tada je imao samo jedan kondicioni trening. Takođe je obavestio i da nije fizički u stanju da bude deo tima protiv Centralnoafričke Republike, čak ni kao rezerva...

FOTO: M. Vukadinović

 

Isti igrač je 4. septembra odlučio da napusti hotel u kojem je ekipa smeštena. Želimo da informišemo sve da su uslovi putovanja i smeštaja isti za sve članove delegacije reprezentacije i jedna od glavnih karakteristika državog tima su jedinstvo i spremnost na žrtvovanje svakog ko sa ponosom brani boje Zelenortskih ostrva.

Svih 26 fudbalera koji su trenutno u sastavu reprezentacije, kao i oni koji nisu trenutno tu, moraju da budu na usluzi nacionalnom timu i da poštuju odluke stručnog štaba, koje podrazumevaju da se bude starter, iskorišćena izmena ili neiskorišćena ili čak da se ni ne bude u protokolu. Jedinstvo tima je iznad svakog pojedinca.

Želimo Rikardu Gomešu sve najbolje na privatnom i profesionalnom planu - stoji pored ostalog u saopštenju.

Naravno, ako je Rikardo zaista povređen, to bi bio veliki udarac za Partizan, pošto je napadač u fantastičnoj formi sa 11 golova na 12 utakmica. A, slede početak Lige Konferencije, pa večiti derbi...

(Mocartsport)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!