LOŠE VESTI ZA PARTIZAN: Suma se povredio na utakmici reprezentacije Gvineje!

Novosti online

04. 09. 2021. u 12:06

FUDBALER se rovit odazvao na poziv FS Gvineje da pomogne u mečevima sa Gvinejom Bisao i Marokom i platio ceh

ЛОШЕ ВЕСТИ ЗА ПАРТИЗАН: Сума се повредио на утакмици репрезентације Гвинеје!

Foto: M. Vukadinović/N. Paraušić

Sedam minuta u dresu Gvineje, na meču protiv Gvineje Bisao, u kvalifikacijama za Svetsko prvnenstvo, koštaće Sejdubu Sumu nove pauze, jer je pogoršao povredu zadnje lože, zarađenu u dresu Partizana, u plej-ofu za grupnu fazu Lige konferencija sa Santa Klarom. Vezista crno-belih je, po pisanju tamošnjih medija, proveo jučerašnji dan na ispitivanjima i utvrđeno je da se povreda mišića pogoršala i da ga čekaju pauza i oporavak.

Na nagovor tamošnjeg Saveza, Suma se rovit i odazvao pozivu nacionalnog tima, kako bi koliko-toliko pomogao u mečevima sa pomenutom Gvinejom Bisao (1:1), ali i Marokom (ponedeljeka, 6. spetembar), u kvalifikacijama za Mondijal, što se ispostavilo kako loša odluka.

Ulazak na teren u smiraju prve utakmice (83, minut), napravio je problem svima, pre svega igraču koji je obnovio povredu, potom selekciji Gvineje koja na njega više uopšte ne može da računa protiv Maroka, ali i Partizanu, koga posle pauze očekuju mečevi sa Radnikčim 1923, večiti derbi i početak takmičenja u grupi Lige konferencija.

To je potvrdio i lekar reprezentacije Gvineje za tamošnje medije, potvrdivši da Suma neće moći da igra na meču protiv Maroka.

Gvinejca sada očekuje nova pauza, pošto mu je posle Santa Klare utvrđena ruptura od 11 milimetara i pitanje je u kojoj meri će biti sposoban da se oprvai i pripremi za buduće izazove u klubu iz Humske.

(Telegraf.rs) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!