SADIK I DALJE PUNI KASU PARTIZANA: Samo jedano gol deli Partizan od ozbiljnog novca!

Novosti online

05. 09. 2021. u 09:37

PARTIZAN je prošle jeseni prodao Umara Sadika u Almeriju za 5 miliona evra, međutim, jasno je da će Partizan prihodovati znatno više.

САДИК И ДАЉЕ ПУНИ КАСУ ПАРТИЗАНА: Само једано гол дели Партизан од озбиљног новца!

Umar Sadik foto: M.V.

Poznato je da je Partizan sa španskim klubom dogovorio razne bonuse, te će u slučaju da Almerija uđe u Primeru dobiti dobru sumu, a čeka crno-bele i procenat od dalje prodaje, a najbliži su crno-beli aktiviranju gol klauzule. 

Sadik je prošle večeri postigao drugi gol u sezoni i to u pobedi nad Malagom (2:0), tako da je trenutno na koti 24 u crveno-belom dresu. Da bi se aktivirala klauzula po kojoj Partizan dobija još 500.000 evra potrebno je da Nigerijac postigne još jedan gol. 

Jasno je da će se to desiti vrlo brzo, a to će biti lepa finansijska injekcija za Partizan koji je već završio letnji prelazni rok angažovanjem Kvinsija Meniga iz Tventea.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu