OTKRIVENO ŠTA JE RONALDO REKAO NOVIM SAIGRAČIMA: Kristijano preko Bruna Fernandeša poslao poruku timu

Novosti online

04. 09. 2021. u 15:31

KRISTIJANO Ronaldo se vratio u Mančester junajted i od tog trenutka su krenule priče da bi "crveni đavoli" konačno mogli da budu glavni kandidati za osvajanje Premijer lige.

ОТКРИВЕНО ШТА ЈЕ РОНАЛДО РЕКАО НОВИМ САИГРАЧИМА: Кристијано преко Бруна Фернандеша послао поруку тиму

Foto: EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

Ipak, taj posao neće biti nimalo lak, posebno ako se zna koliko kvalitetne sastave imaju aktuelni šampion Mančester siti, Čelsi i Liverpul.

Britanski mediji su saznali šta je Portugalac tražio od saigrača, tačnije poruku koju im je poslao preko Bruna Fernandeša s kojim je rezgovarao u kampu reprezentacije.

- Ronaldo je rekao Fernandešu da i on saigračima prenese šta Kristijano od njih i sebe očekuje ove sezone. Ronaldo smatra da svi u ekipi moraju strašno puno da rade kako bi osvojili titulu. U svlačionici Junajteda se priča samo o njemu. Igrači su oduševljeni što je došao i jedva čekaju da počnu da treniraju sa njim. Svi u klubu veruju da sad imaju najbolju ekipu u ligi - prenosi "San" reči svog izvora iz kluba.

Ronaldo bi za Junajted drugi put u karijeri trebalo da debituje protiv Njukasla. Ta utakmica je na programu 11. septembra na "Old Trafordu".

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024