NIGERIJAC NE MOŽE U HETAFE: Almerija odbila 25.000.000 evra za Sadika

Novosti online

31. 08. 2021. u 22:22

NEKADAŠNjI fudbaler Partizana Umar Sadik ostaće i naredne (polu)sezone u Almeriji pošto je andalužanski klub odbio ponudu od 25 miliona evra od Hetafea.

НИГЕРИЈАЦ НЕ МОЖЕ У ХЕТАФЕ: Алмерија одбила 25.000.000 евра за Садика

FOTO: M. Vukadinović

Lokalni La voz de Almerija uverava da je poslednja ponuda Hetafea bila naslovljena na 18.000.000 evra u fiksnom delu i još 7.000.000 kroz bonuse. Zbirno 25.000.000 evra. Opet nije bilo dovoljno da se odorovolje arapski vlansici crveno-belih, čvrsto uverenih da za nekadašnjeg člana Rome mogu da dobiju više novca.

Pre nekoliko sedmica pisalo se da je 20.000.000 evra donja granica, suma ispod koje Almerija neće ni da pregovara za Sadika, bilo ko da je zove. Očigledno da u ambicioznom klubu smatraju da Umar nije dostigao maksimum, da može još da im pomogne na putu povratka u La Ligu, pošto je dosad postigao 23 i namestio osam golova.

Eksplozija na terenima Segunde privukla je pažnju klubova kao što su Sevilja, Valensija, Viljareal, Ajntraht, Leverkuzen, Krasnodar, Spartak Moskva, Torino... Sadik ostaje, a u nastavku sezone će čak imati podršku u napadu, pošto je Almerija poslednjeg dana prelaznog roka dovela Portugalca Dijega Souzu. Možda su baš posle potpisa nekadašnjeg člana Benfike i Brage u Hetafeu pomislii kako je idealan trenutak da napadnu Sadika. Nije vredelo.

(mocartsport)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna