MILETIĆ OPET U CRNO-BELOM: Partizan u finišu prelaznog roka pojačava odbranu

N. ILjUKIĆ

30. 08. 2021. u 21:52

PARTIZAN je sa besprekornim učinkom dočekao septembar i pauzu zbog kvalifikacija za Mundijal u Kataru.

МИЛЕТИЋ ОПЕТ У ЦРНО-БЕЛОМ: Партизан у финишу прелазног рока појачава одбрану

FOTO: M. Vukadinović

Šest pobeda u Superligi, uz gol-razliku 22:1, plasman u Ligu konferencija i ponovo pune trbine u Humskoj 1 su tri slike koje navijačima vraćaju veru da "parni valjak" opet melje...

Uz sve to, uprava je juče uspešno završila pregovore sa svojim nekadašnjim defanzivcem Nemanjom Miletićem (30), koji će danas da potpiše ugovor i vrati se iz Saudijske Arabije u svlačionicu u kojoj je bio od jula 2017. do septembra prošle godine.

UEFA POKRENULA POSTUPAK

EVROPSKA kuća fudbala pokrenula je postupak protiv Partizana, zbog incidenta koji se dogodio na meču sa Santa Klarom u Humskoj, kada se igrač gostiju Alano požalio na uvrede. UEFA nije precizno navela razlog pokretanja postupka, samo je istakla da će ishod biti poznat u narednom periodu. Ipak, portugalski list "A bola" navodi da je reč o rasizmu.

Letnji prelazni rok u većini zemalja zapadne Evrope trajaće do večeras u ponoć i neke "bombe" već su odjeknule. Što se Srbije tiče, ona može da kupuje i prodaje na fudbalskom tržištu do 17. septembra, ali je u slučaju beogradskih večitih rivala veoma bitno da ispoštuju rok do 2. septembra u ponoć, kada u UEFA moraju da se registruju svi igrači za evropska takmičenja.

Partizan će, očigledno, ispoštovati taj rok, a kako "Novosti" nezvanično saznaju, dolazak Miletića neće biti i poslednji veliki posao u Humskoj 1 ovog leta. Naime, crno-beli na sve načine pokušavaju da angažuju još jedno pojačanje, koje bi trebalo da napravi dodatnu razliku na terenu, čime bi bila ispunjena i jedna od najvećih želja šefa stručnog štaba Aleksandra Stanojevića. Zasad se u tajnosti čuva ime tog igrača, kao i pozicija na kojoj igra, ali će u klubu da učine sve da njegovim dolaskom pojačaju ekipu.

LETO 2021.

DOŠLI

Siniša Saničanin (Vojvodina)
Danilo Pantić (Čelsi)
Milan Lukač (Akhisar)
Rikardo Gomeš (Šarjah)

OTIŠLI

Vladimir Stojković (Al Fajha)
Svetozar Marković (Olimpijakos)
Filip Stevanović (Mančester s.)
Maki Banjak (Kairat)
Denis Stojković (Torino)

Miletić će biti peto pojačanje Partizana ovog leta, pošto je klub u svoje redove već vratio sjajnog napadača Rikarda Gomeša, golmana Milana Lukača i Danila Pantića, a iz Vojvodine je stigao Siniša Saničanin.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda