PONOVO U CRNO-BELOM DRESU: Bivši fudbaler Partizana Uroš Đurđević ima novi klub

Novosti online

17. 08. 2021. u 17:21

Izgleda da je bivšem igraču Partizana suđen crno-beli dres! Eksplodirao je Uroš Đurđević prethodne sezone u Segundi i privukao pažnju brojnih klubova, a čini se da je najkonkretniji Udineze!

ПОНОВО У ЦРНО-БЕЛОМ ДРЕСУ: Бивши фудбалер Партизана Урош Ђурђевић има нови клуб

Foto: Novosti arhiva

Kako prenosi španski "El Gol Digital", Hihon je odbio prvu ponudu Italijana od 8.000.000 evra, ali isti izvor navodi da je reč o cenkanju te da će do transfera gotovo sigurno doći. 

Čelnici španskog kluba žele da se izlazna klauzula ispoštuje i da Udineze za usluge Uroša Đurđevića plati punih 10.000.000 evra, a prema izvorima sa Pirineja posao bi treba da bude završen kroz nekoliko dana. 

Crnogorski reprezentativac je izrazio želju da napusti klub i drugoligaško društvo, Hihon nije bio raspoložen da mu ispuni zahtev, ali ukoliko Zebre dođu sa "koferom para" koji ispunjava detalje iz ugovora španski klub se ništa neće pitati. 

Zanimljivo, Udineze je pre osam godina takođe želeo Đurđevića, koji je tada igrao u Radu i bio omladinski reprezentativac Srbije, Ipak, tada se nisu poklopile kockice, Đurđević je otišao u Vitese, a potom u Palermo, pa Partizan.

Đurđević je u Sporting iz Hihona stigao pre tri godine u transferu teško 2.500.000 evra iz Olimpijakosa, a na 118 nastupa upisao je 40 golova. 

(Informer) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!