KO O ČEMU ŠPANCI O JOVIĆU: Zagrevao se 43. minuta, a stajao pored aut linije sedam... Ne prestaju da prozivaju Srbina

Novosti online

15. 08. 2021. u 08:08

Do prošle zime Luka Jović se mučio kod Zidana u Realu, novu je iščekivao želeći da dobije šansu kod novog trenera, Karla Anćelotija, ali... Iako je ta šansa stigla, prvi nagoveštaj koliko Italijan ima poverenja u njega - nije baš najsajniji.

КО О ЧЕМУ ШПАНЦИ О ЈОВИЋУ: Загревао се 43. минута, а стајао поред аут линије седам... Не престају да прозивају Србина

Foto: Tanjug

Naime, Real iz Madrida je trijumfalno započeo novu sezonu u Primeri, pobedom nad Alavesom u gostima od 4:1, a u 88. minutu je u igru ušao i Jović.

Istina, čak sedam minuta proveo je srpski reprezentativac pokraj aut-linije jer niko nije mogao da izbaci loptu i prekine utakmicu, a kada je usledio faul, Jović je konačno zamenio junaka utakmice Benzemu, koji je postigao dva gola.

Luka je, pritom, doživeo da ga Anćeloti prilično dugo drži na zagrevanju, što je zbunilo mnoge ljubitelje "kraljevića" koji su pratili ovaj meč.

Čak je i najveći podkast na svetu koji prati čuveni klub, "Managing Madid", šaljivo konstatovao na Tviteru u 87. minutu utakmice, da se "Jović i Asensio zagrevaju već 43 minuta", odnosno od početka drugog poluvremena.

Jović je, podsetimo, samo dva gola dao za godinu i po dana dobijanja šanse "na kašičicu" u madridskom gigantu, u kome ga je Zidan pustio na teren u 32 utakmice.

Usledila je šestomesečna pozajmica bivšem klubu, Ajntrahtu, gde je takođe više "grejao klupu" zbog novog sistema, sa samo jednim, već ustaljenim napadačem, ali je zato u reprezentaciji za tili čas pokazao zašto ga je Real kupio - gol je dao Škotima u baražu za EURO 2021, potom je u Ligi nacija imao asistenciju u remiju s Mađarima (1:1), a dva gola i asistenciju u deklasiranju Rusije (5:0).

Sa Realom ga ugovor veže do juna 2025. godine, nadao se da će dobiti šansu na startu nove sezone, ali... izgleda da će Anćelotija morati još neko vreme da uverava da je sa pravom član "kraljevića".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati