IZNENAĐENJE NA ZVEZDINOM SPISKU ZA MOLDAVIJU: Stanković ne računa na Pavkova, drugi napadač pod znakom pitanja, slovo spalo na Krstovića

Novosti online

09. 08. 2021. u 10:36

Fudbaleri Crvene zvezde otputovali su danas za Moldaviju gde će u utorak igrati revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Šerifa.

ИЗНЕНАЂЕЊЕ НА ЗВЕЗДИНОМ СПИСКУ ЗА МОЛДАВИЈУ: Станковић не рачуна на Павкова, други нападач под знаком питања, слово спало на Крстовића

M. Vukadinović

Izabranici Dejana Stankovića su se posle ostvarene još jedne pobede u domećem prvenstvu uputili ka Moldaviji gde će se boriti za prolaz u četvrto kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

U prvom meču odigranom pre nedelju dana u Beogradu rezultat je bio 1:1.

Crveno-bele očekuje put do Tiraspolja, a onda i popodnevni trening, ujedno i poslednji pred utakmicu sa Šerifom.

Najveće iznenađenje na spisku putnika je izostanak Milana Pavkova, koji se očigledno nije dovoljno oporavio od bolesti.

Junak pobede nad Liverpulom i remija protiv Milana još prethodne nedelje imao je temepratutu i stomačni virus, a sudeći po izostanku sa spiska nije uspeo da se oporavi od toga. Zbog toga će rotacija biti skraćena, a Stanković će moći da računa samo na dva klasična napadača.

Jedan od njih je Lois Dioni za kog se prethodnih dana pominjalo da neće igrati zbog mlečne kiseline, ali putuje sa ekipom u Moldaviju.

Stanković je u Moldaviju poveo sledeće fudbalere: Milan Borjan, Zoran Popović, Miloš Gordić, Aleksandar Dragović, Miloš Degenek, Marko Gobeljić, Milan Gajić, Radovan Pankov, Srđan Babić, Milan Rodić, Njegoš Petrović, Mirko Ivanić, Seku Sanogo, Veljko Nikolić, Nenad Krstičić, Željko Gavrić, Slavoljub Srnić, Luis Dioni, Aleksandar Katai, Nikola Krstović, Filipe Falko, Aksel Bakajoko, El Fardu Ben.

Utakmica se igra sutra od 19.00.


 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

DULJAJ PREKINUO SPEKULACIJE! Otkrio da li je namerno dobio žuti karton pred večiti derbi