ZVEZDA U PROBLEMU PRED ŠERIF: Stanković ne može da računa na glavnog napadača

Novosti online

08. 08. 2021. u 10:55

CRVENA zvezda bi mogla da se susretne sa velikim problemom pred revanš meč susreta sa moldavskim Šerifom u okviru kvalifikacija za Ligu šampiona.

ЗВЕЗДА У ПРОБЛЕМУ ПРЕД ШЕРИФ: Станковић не може да рачуна на главног нападача

FOTO: M. Vukadinović

Naime, napadač Lois Dioni je osetio bol u primicačima te je neizvesno da li će biti spreman za meč u Tiraspolju.

Dioni je propustio meč protiv Napretka u Super ligi Srbije, upravo kako bi dobio predah i spreman dočekao meč sa Šerifom.

Međutim, čini se da povreda do koje je došlo zbog pojačanog intenziteta treninga ipak neće korpulentnog napadača sprečiti da pomogne crveno-belima u do sada najbitnijem meču od početka sezona.

Pregledi su pokazali da su mu mišići puni mlečne kiseline, i da je platio danak kasnom dolasku u Crvenu zvezdu, pred sam kraj priprema – kada je pokušao da za kratak period nadoknadi sve ono što su igrači crveno-belih pre toga postigli.

Ukoliko ipak tako ne bude, šef stručnog štaba Dejan Stanković na raspolaganju će imati nekoliko alternativa.

Nikola Krstović se čini kao opcija broj dva, zatim sledi mladi Marko Lazetić kao i Ben, koji nije klasičan napadač ali je do sada više puta uspešno obavljao tu ulogu.

Podsetimo, igrači Crvene zvezde u utorak od 19 časova igraju revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona sa Šerifom u Tiraspolju.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije