KRSTOVIĆ PRED ŠERIF: Da u Beogradu obezbedimo plej-of, pristup da bude kao protiv Kairata

Novosti online

01. 08. 2021. u 16:43

CRVENA zvezda savladala je Spartak u Subotici sa 3:1 u 3. kolu Superlige Srbije, a treći gol za crveno-bele postigao je Nikola Krstović.

КРСТОВИЋ ПРЕД ШЕРИФ: Да у Београду обезбедимо плеј-оф, приступ да буде као против Каирата

FOTO: FK Crvena zvezda

Bio je to prvenac crnogorskog napadača ove sezone u dresu kluba sa stadiona "Rajko Mitić".

- Otvorili smo meč odlično ranim pogotkom i sve je išlo u našu korist. Potom smo primili gol sasvim slučajno, ali smo se odmah pribrali i dali gol do poluvremena. U drugom delu smo potpuno kontrolisali utakmicu, imali dosta šansi, a naročito ja lično. Saigrači su mi sve to omogućili, i pred kraj sam upisao prvi pogodak u ovoj sezoni. Zahvalio bih se našem "Magiku" Kataiju na prelepoj asistenciji – rekao je Krstović.

Mladi fudbaler se potom osvrnuo i na predstojeći duel sa Šerifom u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. On je poručio da neće biti problema ukoliko pristup bude isti kao protiv Kairata.

- Ušao sam u igru sa velikom željom da postignem pogodak i dobro je da ulazim u šanse. Potrebno je da više radim realizaciju, jer je mogla biti bolja protiv Spartaka. Lepo je kada se postižu golovi, ali najvažniji je učinak ekipe. U utorak nas čeka važna utakmica u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Daćemo sve od sebe da izađemo sa ovakvim pristupom, kao i onim protiv Kairata, i da u Beogradu rešimo pitanje prolaska u plej-of fazu - zaključio je Krstović.

Utakmica Crvena zvezda - Šerif igra se u utorak od 21 sat.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju