DEJAN STANKOVIĆ POSLE "PETARDE": "Neki su sumnjali u ove momke, ja nisam"

Novosti online

28. 07. 2021. u 23:02

TRENER Crvene zvezde Dejan Stanković blistao je od sreće posle revanš utakmice drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, u kojoj su njegovi puleni do nogu potukli goste iz Kairata.

ДЕЈАН СТАНКОВИЋ ПОСЛЕ ПЕТАРДЕ: Неки су сумњали у ове момке, ја нисам

FOTO: M. Vukadinović

Zvezda je savladala kazahstanskog šampiona sa više nego ubedljivih 5:0.

"Tim je bio fenomenalan, ponosan što nosi ovaj dres. Uz svu nedelju koja je bila iza nas, nijednog trenutka nisam prestao da verujem u ove momke, jer znam ko su i šta su i da će da urade šta treba. Neko je sumnjao, ali ja nisam. Ponosan na ovaj klub, igrače, navijače mlade i starije i idemo dalje", rekao je on za TV Arena sport.

Stanković je rekao da će ostati zahtevan prema ekipi.

"Neću odustati od našeg cilja i zahteva, videli ste večeras, znamo šta možemo. Da li može utakmica da bude loša? Može i treba da bude, da bismo popravili sebe, stavili pritisak... Uz pritisak odrastaš, na ovakvim utakmicama demonstriraš talenat i videli ste koliku su želju imali. Videli ste utakmicu? Videli ste sve. Zahvaljujem im do neba", dodao je Stanković.

Na pitanje da li je posumnjao u nekom trenutku u plasman, Stanković se opet nasmejao.

"Ne znam kako da vam objasnim. Svestan sam pritiska, da nisam ne bih nikad ni dolazio u Zvezdu. Kad imam ovakve momke, stvarno sam miran. To što se kreira okolo, to je normalno. Zvezda je veliki klub, najveći kod nas, normalno je da se uzburka, ali zato sam tražio revanš. Ako se možda i pogreši, da ispravimo, tako je i bilo".

Komentarisao je i dobre igre Zvezdinih inostranih napadača, Filipa Falka i Loisa Dionija.

"Mnogo mi je drago zbog njih. Dioni je zakasnio malo, Pipu je trebalo vreme da se navikne na uslove, rad, život ovde i kad se radi Bog te nagradi".

Naredni rival je Šerif i on dolazi sledeće nedelje u Beograd.

"Večeras ništa o Šerifu, uživam večeras u mom stadionu, klubu, sa momcima. Hvala svima"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

PREMA FROJDU: Pet stvari koje mentalno jake osobe nikada NE rade