EMOTIVNA PORUKA ŽENE DAMIRA MIKECA: Srpski strelac i Melisa imaju filmsku ljubavnu priču - išao je po nju u El Salvador (FOTO)

Novosti online

24. 07. 2021. u 11:05

MELISA Mikec čestitala je suprugu Damiru osvajanje srebrne medalje u streljaštvu na Olimpijskim igrama u Tokiju.

ЕМОТИВНА ПОРУКА ЖЕНЕ ДАМИРА МИКЕЦА: Српски стрелац и Мелиса имају филмску љубавну причу - ишао је по њу у Ел Салвадор (ФОТО)

Foto: Darko Dozet/Instagram/melissa_mikec

Melisa, strelkinja iz El Salvadora, poslala je svom suprugu Damiru emotivnu poruku.

- OLIMPIJSKA MEDALjA! Moja dušo. Ovo si zaslužio, za ovo si naporno radio sve ove godine, uložio mnogo truda, ponosna sam na tebe, ovo je pravo vreme. Bog je uvek s tobom, blagosloven si. Volim te, nastavi dalje, uvek ću ti biti podrška - napisala je Melisa na Instagramu uz fotografije supruga sa pobedničkog postolja.

Damir Mikec je u braku sa Melisom Ivet Perez Karbalo, iz El Salvadora, koja se  2010. godine preselila u Beograd, a u brak su stupili samo godinu dana nakon toga.

Njih dvoje su se upoznali 2005. godine na jednom takmičenju u Atlanti, a svoj kontakt su u početku održavali preko mejla, jer kako je Mikec rekao - tada nije bilo drugog načina.

Godinama se dopisivali mejlovima, a onda je on odlučio da ode po nju u El Salvador.

- Ipak, ja sam se vratila u Salvador, a Damir u Srbiju i pošto tada nije bilo skajpa, vibera i ostalih stvari, komunicirali smo preko mejla. Bilo je veoma romantično to vreme, iščekivanja mejlova, iščekivanja kada ćemo se videti. Pošto nije bilo bolje druge komunkacije, mejlovi su bili kao pisma - rekla je svojevremeno Melisa za Telegraf.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna