FUDBALERI Crvene zvezde nisu na uverljiv način počeli odiseju u evropskom takmičenju. Kairat je u Almatiju slavio sa 2:1 protiv crveno-belih, više od poraza brine neuverljiva igra Zvezde.

Komentari (6)

Marko

21.07.2021. 19:28

Srbi vi niste normalni klub je iz Kariata ali za njega igraju partizani i hrvati ali ovog puta hrvat pomogao Zvezdi a sudija i partizani sigrno ste vidjeli.Cestitka bratu hrvatu a braci srpskim partizanima i ovde negativnim ljudima nije na mestu da brukate srpski rod...

Miroslav

21.07.2021. 19:41

Nije tacno. Zvezda je dobar tim, ali svi igraci nisu raavnopravni posle utakmice. Jedni primaju milione, drugi malo, pa se to odrazava na igru. Terzic uzima pare kada bilo koga da dovede ili isprati iz kluba. Terza je kum odavno. On i Kokeza su dve crne rupe u nasem fudbalu.

DUŠMANI

21.07.2021. 19:46

Знамо ми сви одакле ветар дува. Да није смак света?! Душмани цркните. Звезда иде даље у квалификљције ка лиги шампиона и осваја ПЕТУ титулу. ТО БОЛИ ДУШМАНЕ!!! P.S. Из сигурносни разлога моје писмо је СРБИЦА!

Pera

21.07.2021. 19:59

Osim Krstičića i Dragovića ostala "pojačanja" nisu niti za treću ligu. Nije problem što su izgubili utakmicu nego ono što su prikazali. Sa ovakvo, igrom teško da će Zvezda da osvoji prvenstvo ili kup u Srbiji. O ligi šampiona mogu Dejan, Mrkela i Terza samo da sanjaju. Ovo je ekipa daleko lošija od one prošlogodišnje. Osim toga Dejan nije dobro analizirao igru Kairata i sprečio njihove kontre i prekide. Za razliku od njega Kairat je jako dobro proučio Kataija i Ivanića koji se praktično nisu videli na terenu.

Miki Zg

21.07.2021. 20:23

Nažalost blijeda igra ,novi neuigrani igrači ,držanje -petljanje igrača sredine terena ,impotentan napad .Možda se nešto promijeni ,staromodan fudbal .Vidi se u obrani nema Milunovića ,Degeneka -propuh ,a u napadu nedostaje golgeter !