INTER ZVAO ERIKSENA NA PRIPREME: Danac ne može da igra u Seriji A i Premijer ligi, ali može u Ajaksu

Novosti online

20. 06. 2021. u 11:33

Kristijan Eriksen je napustio bolnicu i otišao kući u Odense gde ga čeka apsolutni odmor par nedelja uz suprugu i decu.

ИНТЕР ЗВАО ЕРИКСЕНА НА ПРИПРЕМЕ: Данац не може да игра у Серији А и Премијер лиги, али може у Ајаксу

Foto: EPA-EFE/Friedemann Vogel/POOL

Posle toga će biti ponovljene kontrole, ugrađen mu je kardioverter defibrilator što bi trebalo da stabilizuje stanje.

Juče se prvi put, od onoga što se dogodilo direktno čuo sa ljudima iz Intera. Poručeno mu je da ga očekuju na pripremama 8. jula i da su ga saigrači pozvali da bude sa njima.

Dirljivo, Eriksen će svakako doći u Italiju na kontrole, a posle toga biće poznato kako će oporavak dalje teći. Ovo je čista simbolika jer sigurno da ni u narednih pola godine neće biti spreman da igra. Ako naprava ostane ispod kože, što lekari savetuju, on neće moći da igra u Seriji A, ali ni u PL, pa, ako zaista hoće da nastavi sa profesionalnom karijerom, moguće je da bi se vratio u Ajaks, gde već jedan igrač, Dejli Blind igra sa pomenutim implantatom. 

No, za sada, on ostaje u Interu, klub će ga plaćati bez obzira na to što ne može da trenira i igra, a jasno, poziv da se pojavi na pripremama je neka vrsta podrške za Danca.

Inače, Inter i dalje pregovara sa Čelsijem oko prodaje Hakimija, mogli bi da dobiju novac i rešenje za levu stranu u vidu Markosa Alonsa.

Morata i Ausilio koji će produžiti ugovore sa klubom, rade na pojačanjima, odnosno alternativi za desnu stranu, jedno od rešenja je odlični Nandez iz Kaljarija, nude Naingolanov ugovor u zamenu. Što se tiče Holanđanina Damfrisa on je preskup, a opcije su još jedan igrač Čelsija, Zapakosta, kao i Lazari iz Lacija koji je jedan od omiljenih igrača novog trenera Simonea Inzagija.

Podsetimo otišli su Kolarov, zatim Jang koji se vratio u Aston Vilu, ako prodaju Hakimija, biće potrebno nekoliko igrača na spoljnim pozicijama. Za Kostića za sada nema novca i on je bliži Laciju.

Što se napada tiče, ostaje Lukaku, verovatno i Lautaro, kao i Sančez koji ne želi da napusti klub, moguće je da kao četvrti stigne iskusni Kaisedo iz Lacija. Sensi ne želi u Fiorentinu, gužva je u veznom redu, ne mogu da prodaju Vidala, a videćemo hoće li tražiti kreativca kao zamenu za Eriksena.

Sve u svemu, smanjenje troškova je prvi cilj, pa ne treba očekivati neke bombe u prelaznom roku...


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024