TERZIĆ BACIO ZVEZDAŠE U DELIRIJUM: Zvezda dovodi dva pojačanja

Novosti online

19. 06. 2021. u 15:29

NAKON što je Crvena zvezda detonirala bombu u vidu potpisa Aleksandra Dragovića usledilo je zatišje.

ТЕРЗИЋ БАЦИО ЗВЕЗДАШЕ У ДЕЛИРИЈУМ: Звезда доводи два појачања

FOTO: FK Crvena zvezda

Direktor Zvezde je naglasio da će aktuelni šampion Srbije u narednim danima promovisati dvojicu novajlija.

– Već smo krenuli u pripreme za narednu sezonu. Saćuvali smo postojeći tim, doveli Aleksandra Dragovića, u narednim danima ćemo realizovati jos dva dolaska. Niko od nosioca igre ne može da napusti klub bez obzira na finansijsku ponudu. Oformili smo izuzetno kvalitetan i konkuretan tim i time stvorili sve preduslove za ispunjenje zacrtanih sportskih ciljeva. To su šampionska titula i u narednoj sezoni, i plasman u grupnu fazu UEFA takmičenja. Duboko verujem da imamo najbolji tim u poslednjoj deceniji. Verujemo u Dejana Stankovića i njegov stručni štab, i nadamo se novoj Ligi šampiona – rekao je Terzić na generalnoj Skupštini kluba, prenosi zvanični sajt Crvene zvezde.

Spekuliše se u javnosti da je najrealnije da Zvezda predstavi kolumbijskog levog beka Huana Mohiku i napadača Aleksandra Prijovića.


Najavio je Terzić dalja ulaganja kako u infrastrukturu Zvezde tako i u omaldinsku školu.

– Preko 7.000.000 evra je do sada uloženo u stadion i objekte oko stadiona. Sve iz tekućeg poslovanja, bez dinara zaduživanja. Privodimo kraju radove na mediko bloku i teretani i 15. jula ćemo i zvanično otvoriti našu novu zgradu sa svim pratećim sadržajima. Nastavićemo sa daljim ulaganjima u infrastrukturu, uslove za trening naših igrača i rad zaposlenih, kao i u komfor za naše gledaoce. Osim investicija u izgradnju trening kampa za mlađe selekcije, mi svake godine uložimo oko 3.000.000 evra u funkcionisanje i rad omladinske škole Crvene zvezde. Planiramo da u narednom periodu uložimo još više, jer smo sigurni da je to investiranje koje će se višestruko vratiti – zaključio je generalni direktor Zvezde.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili