NISU KALKULISALI, ALI IPAK JESU? Čudna izjava hrvatskog "izbornika" pred nastavak EURO 2020

Novosti online

15. 06. 2021. u 10:07

RETKO koje sportsko takmičenje u poslednje vreme prođe bez takozvane "grupe smrti" a na EURO 2020 to je svakako grupa E u kojoj se nalaze svetski šampion Francuska, evropski prvak Portugal i najuspešnija selekcija Starog kontinenta svih vremena Nemačka.

НИСУ КАЛКУЛИСАЛИ, АЛИ ИПАК ЈЕСУ? Чудна изјава хрватског изборника пред наставак ЕУРО 2020

FOTO: AP/Tanjug

Ko god da bude drugi u toj grupi, utisak je, biće autsajder u osmini finala protiv prvoplasiranog iz grupe D, u kojoj su Engleska, Hrvatska, Češka i Škotska.

Zato možda i ne čudi izjava Zlatka Dalića, selektora Hrvatske, da "vatreni" nisu ni želeli da pobede Englesku u premijernom meču ove grupe.

- Da nam je neko pre početka meča rekao da ćemo izgubiti 1:0 od Engleske, mi bismo to prihvatili. Prvo mesto u grupi donosi težeg protivnika. Nismo ni želeli da budemo prvi. Nismo kalkulisali, ali sada je tako kako je. Nismo igrali dobro protiv Engleske i moramo da prihvatimo našu trenutnu situaciju – rekao je Dalić.

Neće biti lako "kockastima" ni ukoliko završe kao drugi ili kao treći jer su potencijalni rivali u tom slučaju Španija, Italija ili Belgija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri