ARNAUTOVIĆ BRIZNUO U PLAČ PRED MEDIJIMA: Okidač je bila jedna bolna tema (VIDEO)

Novosti online

05. 06. 2021. u 15:28

PROTEKLIH dana, austrijski reprezentativac Marko Arnautović se povezivao sa Crvenom zvezdom. To je potvrdio i Zvezdan Terzić, ali i potom istakao da njegov dolazak trenutno nije realan.

АРНАУТОВИЋ БРИЗНУО У ПЛАЧ ПРЕД МЕДИЈИМА: Окидач је била једна болна тема (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin

Fudbalska reprezentacija Austrije će se sastati sa Slovačkom u sklopu priprema za EURO, a na konferenciji za medije se upravo Arnautović rasplakao. On je pričao o teškom periodu u Kini i činjenice da porodicu nije video nekoliko meseci.

– Dok sam bio u Kini, nisam video svoju decu i porodicu nekoliko meseci. Nije mi bilo lako, život sam gledao drugačijim očima. Prošao sam dosta toga. Zbog toga sam srećan što sam ponovo u Austriji i daću sve da svoju zemlju i porodicu učinim srećnim, rekao je Arnautović.

Selektor Austrije Franko Foda, odmah je pokušao da uteši svog fudbalera. Potom je poručio da smo svi samo ljudska bića, bez obzira na profesionalizam koji fudbaleri pokazuju.

– Uvek se kaže da su oni profesionalci koji moraju sve da podnesu. Iz Markovih emocija vidite da smo svi samo ljudska bića, istakao je Foda.

(HOTSPORT) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina