ORLOVI PUTUJU U JAPAN: Piksi na svom terenu

N. I.

02. 06. 2021. u 21:10

KOLIKO je Dragan Stojković poznat u Srbiji i šta znači fudbalerima kojima je pre nekoliko meseci postao selektor svima je jasno. Međutim, šta ovaj čovek znači fudbalskom Japanu, "orlovi" će imati priliku da vide čim slete u Kobe.

ОРЛОВИ ПУТУЈУ У ЈАПАН: Пикси на свом терену

Foto: Nebojsa Parausic

Na put od 9.000 kilometara selektor Stojković danas vodi podmlađeni sastav koji je pretrpeo znatne promene. Srbiju 7. juna čeka prijateljski meč sa Jamajkom (9.00), a 11. juna i domaćin Japan (12.25, oba meča na TV Arena).

- Svakom fudbaleru je izuzetna čast da dobije poziv u seniorski tim, a meni se ispunio i san da radim sa legendom kakva je Stojković - ushićen je Željko Gavrić, ofanzivac Zvezde, koji je naknadno dobio poziv.

Podsećamo, sa spiska su u poslednjih nekoliko dana otpali Aleksandar Mitrović, Vlahović, Lazović, Đuričić i Živković, pa sada konačan spisak putnika izgleda ovako: Rajković, M. Ilić, Nikolić, S. Mitrović, Čestić, Spajić, S. Pavlović, Petković, Terzić, Ristić, Ne. Maksimović, Gudelj, Grujić, I. Ilić, Joveljić, Gavrić, N. Jović i Vulić.

"Orlovi" sutra u 14 časova, letom preko Dubaija kreću ka Kobeu. Na čelu ekspedicije je zamenik predsednika FSS Nenad Bjeković, a "orlovi" se iz Japana vraćaju 13. juna, kada će uveliko startovati EP u fudbalu, na kojem im je u stvari bilo mesto.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!