NOVI SKANDAL U SRPSKOM FUDBALU: Srpskoligaš iz Popovca uz ironičan aplauz i uvrede ispratio sudiju (VIDEO)

Novosti online

01. 06. 2021. u 19:54

Ne može bez skandala i uvreda u srpskom fudbalu, kako u elitnom rangu, tako i u onim nižim. Utakmice pretposlednjeg kola Srpske lige Istok donele su velika uzbuđenja, a sudije koje su delile pravdu na meču u Paraćinu između Jedinstva i Budućnosti iz Popovca, našle su se na udaru gostujućeg tima.

НОВИ СКАНДАЛ У СРПСКОМ ФУДБАЛУ: Српсколигаш из Поповца уз ироничан аплауз и увреде испратио судију (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin/Tviter

I dok su fudbaleri Budućnosti i stručni štab tima iz Popovca ironično aplaudirali ka arbitrima posle minimalnog poraza, neki od najverovatnije navijača koji je sve to snimao telefonom, konstantno je vređao arbitre ne birajući reči.

Niz uvreda je izrečen, pozivane su sudije da prođu bliže ako smeju, ali se to naravno nije dogodilo, što se može videti na snimku koji je postao viralan na društvenim mrežama.

Budućnost je pretrpela minimalan poraz u Paraćinu i matematički je ostala bez prve pozicije u Srpskoj ligi Istok, a sudeći prema komentarima na Tviteru, na terenu se odvijao svojevrsni cirkus i ekipa iz Popovca je brutalno pokradena od strane „ljudi u crnom“.

S obzirom na to da je Timok kao domaćin pobedio Dunav takođe rezultatom 1:0, Timok je učvrstio lidersku poziciju i ima 83 boda, dok je Budućnost druga sa četiri boda zaostatka, kolo pre kraja.

Tim iz Zaječara će na taj naćin igrati baraž za popunu dva mesta u Prvoj ligi Srbije, dok je Budućnost ostala bez te mogućnosti, što je očekivano teško palo fudbalerima, stručnom štabu, kao i navijačima, koji su za takav epilog okrivili sudije. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)