EVO ŠTA JE PRETHODILO SUKOBU KRSTOVIĆA I STOJKOVIĆA: Crnogorac otkrio zbog čega je nesportski reagovao

Novosti online

27. 05. 2021. u 09:08

MARKO Gobeljić je definitivno bacio senku na Zvezdin trofej u Kupu Srbije, ali Nikola Krstović je taj od koga je sve počelo.

ЕВО ШТА ЈЕ ПРЕТХОДИЛО СУКОБУ КРСТОВИЋА И СТОЈКОВИЋА: Црногорац открио због чега је неспортски реаговао

FOTO: M. Vukadinović

Nesportsko ponašanje Crnogorca je promenilo tok penala i psihološku prednost Partizana prebacilo je na adresu Crvene zvezde.

NJegov sukob sa Vladimirom Stojkovićem kao da je trgnuo igrače srpskog šampiona, jer je Milan Borjan posle toga odbranio dva šuta sa bele tačke, dok su crno-beli delovali izgubljeno.

A tokom razgovora za "Sportski žurnal" Krstović je otkrio zbog čega je onako reagovao ka Stojkoviću pa ga je ovaj "udario" loptom u glavu.

- Kada sam krenuo ka beloj tački svi igrači Partizana, pa i Stojke, nešto su mi govorili kako bi me dekoncentrisali. Bio sam, ipak, fokusiran na izvođenje penala. Golman crno-belih bio mi je najbliži posle pogotka, pa sam mu rekao: "Tako je, gazi bre!" Ništa više od toga, nijedan uvreda nije izašla iz mojih usta - poručio je napadač Zvezde.

Na pitanje da li mu je Stojković nešto rekao pre nego što mu je prislonio loptu na glavu, Krstović je rekao:

- Možda, nisam obraćao pažnju. Kad sam osetio loptu na glavi, samo sam pao. Hteo sam da na taj način njega i ostale igrače Partizana izbacim iz takta, ali i motivišem saigrače. Zatim je" moj ćale u Beogradu" Milan Borjan odradio sve kako treba.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)