JELENA ROZGA ISKRENO O ZDRAVSTVENIM PROBLEMIMA: "Nekad je teško tako živeti - nisam prepoznavala svoje ruke"

Novosti onlajn

23. 04. 2021. u 19:45

HRVATSKA pevačica Jelena Rozga otkrila je da su poslednjih godina njen uobičajeni ritam poremetili zdravstveni problemi.

ЈЕЛЕНА РОЗГА ИСКРЕНО О ЗДРАВСТВЕНИМ ПРОБЛЕМИМА: Некад је тешко тако живети - нисам препознавала своје руке

Foto: Instagram

Ona se najpre 2006. godine susrela sa problemima sa štitnom žlezdom, zbog kojih već godinama svakog jutra uzima hormonsku terapiju.

- Budila sam se umorna, stalno sam osećala umor i gubila sam na težini. Otišla sam kod lekara i dobila dijagnozu. Ubrzo sam počela piti lekove, nekad je teško tako živeti, nekad lakše - počela je pevačica.

Upravo zbog tih problema pevačica se često budila natečena, te kaže da je bila potpuno neprepoznatljiva.

- Najgore mi je kad se dogodi dan kad imam snimanje, a ja sam potpuno natečena. Ne prepoznajem svoje ruke. Dobro, to je najmanje bitno jer ruke uvek možeš sakriti, ali moji kapci, oči, usta… Potpuno znam biti neprepoznatljiva - iskrena je Rozga.

Probleme sa srcem otkrila je u januaru 2018. godine, kada joj se dogodio iznenadni napada, a istakla je da nakon toga nije imala većih problema.

- Danima pre osećala sam da nešto nije u redu, ali sam mislila da je u pitanju stres i premor jer je bio januar, a prethodna godina mi je bila i te kako naporna. Taj dan kad mi je dijagnostifikovana tahikardija srce mi se toliko uzlupalo da sam se prepala kako ću se samo srušiti - ispričala je Jelena i dodala:

- Najvažnije je da se što manje uzrujavam i to ne samo zbog srca, nego i štitne. Nakon te epizode u januaru 2018. nisam imala većih problema. Do sada sam sve koncerte u protekle tri godine odradila bez problema. Zahvaljujući terapiji i disciplini fizički se osećam odlično. I dalje gotovo dva sata mogu pevati i plesati sa svojom publikom -  zaključila je pevačica.

(Espreso)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju