NAKON VESTI DA POSTAJE MAJKA, OGLASILA SE DŽENIFER ANISTON: Evo šta je glumica rekla o usvajanju deteta

Novosti online

14. 04. 2021. u 14:48

NAKON što su medijski napisi da usvaja dete, odnosno da je u procesu usvajanja preplavili bukvalno ceo svet, oglasio se i portparol holivudske glumice Dženifer Aniston. Glasine su krenule u Evropi i to nakon što se, nakon dugo iščekivanja, ponovo okupila ekipa "Prijatelja" kako bi snimili specijalnu epizodu za HBO Max.

НАКОН ВЕСТИ ДА ПОСТАЈЕ МАЈКА, ОГЛАСИЛА СЕ ЏЕНИФЕР АНИСТОН: Ево шта је глумица рекла о усвајању детета

Foto: Instagram

Nakon toga su mnogi tabloidi objavili kako je 52-ogodišnja Dženifer Aniston, tokom okupljanja, svojim bivšim kolegama sa seta poverila srećnu vest kako je u procesu usvajanja deteta. Međutim, ispostavilo se da je sve laž.

Te natpise demantovao je njen portparol napomenuvši kako su pomenuti navodi čista izmišljotina.

Inače, tokom godina, iz jednostavnog razloga jer se nikada nije ostvarila kao majka, pojavljivali su se napisi, ali i fotografije iz koje su izvučeni zaključci o njenoj trudnoći, koji nijednom nisu bili istiniti. O tome je progovorila i sama u intervjuu 2017. godine.

- Mislim da bi najbolje za sve bilo da se pojavi moja fotografija s rukom na stomaku i da kažem – ‘Konačno trudna“ - izjavila je jednom prilikom glumica.

(Srbija danas)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024