"GOVORILI SU MI DA SAM DEBELA SVINJA!" Sanja Vučić otkrila bolne trenutke koje je doživela zbog vršnjačkog nasilja

Novosti online

14. 04. 2021. u 14:30

PECAČICA Sanja Vučić, članica grupe "Hurricane", ispričala je da je tokom školovanja prolazila kroz veoma teške trenutke, budući da je bila žrtva vršnjačkog nasilja.

ГОВОРИЛИ СУ МИ ДА САМ ДЕБЕЛА СВИЊА! Сања Вучић открила болне тренутке које је доживела због вршњачког насиља

Foto: Printscreen

Sanja je, kako je rekla, imala višak kilograma, zbog čega su je vršnjaci vređali i nazivali pogrdnim imenima.

- Bila sam dosta korpulentna kao mala i zato sam se povlačila u sebe. Nisam htela da se ističem i da upadam ljudima u oči. Deca su me zadirkivala i nazivala raznim pogrdnim nadimcima. Govorili su mi da sam "debela svinja". Zbog toga sam duboko patila u sebi, bolelo me je to njihovo prozivanje. Znali su da budu baš surovi, ali sada su klinci još gori! Međusobno se gaze i imaju klanove. Drago mi je što ne odrastam u ovom sadašnjem vremenu - rekla je pevačica i dodala:

Saznala da boluje od teško bolesti

- Nekako sam izrasla i vremenom smanjila to svoje prejedanje. Izdužila sam se, tako da se moja debljina više nije primećivala. I sada isto kuburim sa kilažom, ali sam generalno zadovoljna kako izgledam. Shvatila sam da je najbitnije izbaciti hleb iz ishrane. Za ručak sam jela ceo hleb! I danas mnogo volim da jedem, ali sam, srećom, naučila da se kontrolišem. 

Sanja je otkrila i da je imala napade anksioznosti.

- Pre dve godine ponovo sam pala psihički, bila sam anksiozna i depresivna. Tada sam saznala da bolujem od Hašimota - ispričala je pevačica.

Dvanaestogodišnjoj Sanji dečja soba bila spas od surove realnosti

- Sve sam trpela u sebi i zatvarala sam se u sobu. Kada sam bila baš debela, ostajala bih u svoja četiri zida i tu satima plakala. Često mi se dešavalo da čim dođem iz škole, legnem u krevet i ne izlazim do sutra. Baš sam bila tužna u tom periodu života. U petom-šestom razredu kao tinejdžerku me je sve pogađalo.Ne sećam se koliko sam imala kilograma, ali bila sam baš debela. Mama mi je stalno govorila da ne jedem toliko, ali džaba je bilo to njeno zvocanje kada ja nisam želela da prestanem. Ona je pokušavala da mi skrene misli, pa me je slala na strane jezike, ali nikad nije na sport. Možda je tu pogrešila, jer kada je dete aktivno, onda ima kondiciju i ne bude debelo - priča pevačica.

(Hit)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

RUSIJA ODUŠEVLJENA SRBIMA: Ono što su navijači reprezentacije Srbije uradili na Svetskom prvenstvu raspametilo Ruse