PRINC HARI SE VRAĆA U VELIKU BRITANIJU, BEZ MEGAN MARKL? Vojvotkinja udarila na monarhiju - to se ne prašta

Novosti onlajn

04. 04. 2021. u 22:05

PROŠLO je skoro mesec dana od eksplozivnog intervjua koje su Megan Markl i princ Hari dali čuvenoj Opri Vinfri, ali za kraljevsku porodicu stvari su daleko od idealnih, bar kako izveštavaju svetski mediji.

ПРИНЦ ХАРИ СЕ ВРАЋА У ВЕЛИКУ БРИТАНИЈУ, БЕЗ МЕГАН МАРКЛ? Војвоткиња ударила на монархију - то се не прашта

Foto AP

Poslednja u nizu je i priča o povratku princa Harija u Veliku Britaniju. Naime, on bi trebalo da se vrati u rodnu zemlju 1. jula 2021. godine da bi zajedno sa bratom Vilijamom, otkrio spomenik svojoj majci, princezi Dajani.

Međutim, prema rečima autorke i eksperta za kraljevsku porodicu, Ane Pasternak, Megan Markl neće da dođe s njim - a i ne treba, kažu, kako je javnost posle velikog intervjua „pod palicom Opre Vinfri” u većini razočarana, jer je vojvotkinja od Saseksa „i te kako udarila na monarhiju”.

- Na veliku žalost, mislim da se Megan i inače neće vraćati. Sumnjam da hoće, da budem precizna. Mislim da će ona to izbegavati, barem za sada - rekla je Ana za strane medije. 

Inače, osim što se spekuliše da ne želi i da se „neće dobro provesti ukoliko se i vrati”, Megan u tom periodu i ne bi trebalo da putuje, kako je ponovo u drugom stanju i trebalo bi da se porodi na leto.

Da podsetimo, javnost je dugo čekala na odgovore, a su dobili dosta novih informacija iz čuvenog intervjua. Neki su još uvek ljuti zbog razgovora, dok drugi hvale hrabrost para, a jedno je sigurno: situacija kod Vindžora se neće skorije smiriti.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)