MARGITA Magi Stefanović, rođena je 1. aprila 1959. godine, bila je klavijaturistkinja kultnog jugoslovenskog benda Ekatarina Velika.

Komentari (2)

analiticar

02.04.2021. 20:45

Nekada smo zajedno isli na takmicenja jer smo isto godiste,ona na klaviru a ja sa svojom violinom, tako smo se upoznali.Bila je zaista veliki talenat,samo njeni roditelji i njena profesorka su joj uporno naturali nekakvo cudno burzoasko-komunisticko vaspitanje sto naravno nije islo sa njenim temperamentom pa mi je uvek delovala jako nesigurno.Posle te srednje skole putevi su nam se razisli i nikada se vise nismo videli.Posto zivim u inostransvu tek skoro sam saznao za njenu moglo bi se reci nesrecnu sudbinu i tog trenutka mi je bilo uzasno zao da nismo bar jos jedanput ponovo razgovarali. Eto,ima jos nekoga ko se seca njenih muzickih kvaliteta i intiligencije.Mozda joj trebalo vrlo malo da osvoji sve kosmicke sirine i dubine koje su joj bile na dohvat ruke.

Bog i Rokenrol

03.04.2021. 19:29

Možete pronaći i pročitati jednu kratku priču o dešavanjima tih godina na polju uspona EKV-,a ,pa i o Margiti.. Knjiga se zove Bog i rokenrol,a autor je Arsenije Jovanović