POZNATI PEVAČ BIO U VEZI SA MARIJOM MILOŠEVIĆ: "Nije mi bila potrebna popularnost, desila se zaljubljenost"

Novosti online

30. 03. 2021. u 12:07

BROJNE reakcije izazvala je prva epizoda serije "Porodica", zbog tematike kojom se bavi - 72 sata u životu bračnog para Slobodana Miloševića i Mire Marković, uoči njegovog odlaska u Centralni zatvor.

ПОЗНАТИ ПЕВАЧ БИО У ВЕЗИ СА МАРИЈОМ МИЛОШЕВИЋ: Није ми била потребна популарност, десила се заљубљеност

Foto: Printcreen

U prvoj epoizodi se prikazuje lik Marije Milošević koju igra glumica Tijana Marković.

Lik Marije Milošević je privukao veliku pažnju javnosti, a malo ko zna da je ćerka bivšeg predsednika SR Jugoslavije bila u vezi sa pevačem Ivanom Gavrilovićem, sadašnjim učesnikom "Parova".

- Devedesete godine bile su veoma opasne i promenile su mi život. Našao sam se na mestu na kome nije trebalo da budem. Godine prolaze, neko veruje, neko ne veruje, ali je važno da mi je glava na ramenima i za to mogu samo da zahvalim bogu, ali vreme je zaista bilo opasno - pričao je Gavrilović, prenosi Kurir.

- U to vreme nisam osećao nikakvu opasnost, putovao sam po svetu, više sam bio u inostranstvu i avionu nego ovde. Išao sam u Ameriku, Australiju, Afriku, ceo Zapad sam obišao. Nisam tražio ništa, nikakav novac, nije mi ništa bilo potrebno da budem popularniji, a desila se i ta zaljubljenost i veza sa Marijom. Verovatno je to bilo sumnjivo, a kasnije sam trpeo razne pritiske i imao probleme, pa sam morao i da prekinem karijeru.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a