"MARIJA MILOŠEVIĆ ĆE SUTRA DA GLEDA OVU SERIJU": Glumica Tijana Marković o svojoj ulozi i izazovima tokom snimanja serije "Porodica"

JELENA BANjANIN

29. 03. 2021. u 20:20

IMALA sam najteži zadatak jer za Mariju Milošević ne postoje gotovo nikakvi materijali, istakla je mlada Tijana Marković govoreći o svojoj ulozi u seriji "Porodica".

МАРИЈА МИЛОШЕВИЋ ЋЕ СУТРА ДА ГЛЕДА ОВУ СЕРИЈУ: Глумица Тијана Марковић о својој улози и изазовима током снимања серије Породица

Foto: Predrag Mitić

- Ovde je slučaj bio utoliko kompleksniji, teži, zato što se radi o osobi koja je živa. Marija će sutra da gleda ovu seriju, i meni kao glumici bilo je značajno da je razumem. Bilo čime da se bavim, uvek pristupam nekom liku kao čoveku. Nisam tada, kao tinejdžerka, znala skoro ništa o Mariji, osim da je imala Radio Košavu.

Glumici je najinspirativniji bio način na koji Marija govori, a u izgovoru joj je pomogla Ljiljana Mrkić.

Foto Promo

- Iznenadilo me je toliko njene ljubavi prema ocu, što je volela oružje i što je bila glavna u kafani. Pristupajući njenom liku ušla sam u njene emocije i rane, koje možda ni danas nisu zaceljene - kazala je Markovićeva i dodala da je u Marijinoj ljubavi prema ocu crpila inspiraciju, te da je ulogu posvetila svom ocu koji je nedavno preminuo.

- Iz intervjua s Marijom Milošević urađenog nakon hapšenja njenog oca, saznala da je ona na Slobodana gledala kao na običnog čoveka i da bi više volela da se nije bavio politikom, već nekim običnijim zanimanjem koje bi i njoj i njenoj porodici omogućilo normalniji život - zaključila je Tijana Marković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)