OGLASIO SE OTAC NINE RADULOVIĆ: Evo šta ima da kaže o Lečiću

Novosti online

30. 03. 2021. u 07:49

BRANISLAV Radulović, otac Nine Radulović, bivše supruge Branislava Lečića, kaže da sumnja u optužbe glumice Danijele Štajnfeld da ju je silovao njegov bivši zet. On ističe da je glumac besprekoran u porodičnim odnosima i da ne zna kakav je glumičin plan.

ОГЛАСИО СЕ ОТАЦ НИНЕ РАДУЛОВИЋ: Ево шта има да каже о Лечићу

Foto: Printskrin

- Moja supruga je ispričala sve i ja bih mogao da ponovim i potvrdim njene reči. S bivšim zetom sam se izuzetno slagao. I sada smo u odličnim odnosima. Svakakvih priča može da bude o njemu, ali mi kao Ninini roditelji imamo samo reči hvale. Bio je besprekoran u porodičnim odnosima- rekao je Branislav na početku razgovora.

Ninin otac se s bivšim zetom čuo odmah posle poligrafskog testiranja, na kojem je glumac insistirao. Pogledajte kako je izgledao pri dolasku u policiju!

- Tada mi je rekao da je jako umoran. Mi smo bili na Kosmaju kad je to odjeknulo. Baš smo se šokirali jer to ne liči na Leku. On je lep čovek, šarmer i bio je poželjan tih momačkih dana. Ne znam koja je namera te devojke bila i kakav joj je plan u vezi sa ovim slučajem. Bez obzira na to što je njegov lik u filmovima prek, kod kuće smo imali divnih trenutaka. I dan-danas je tako- kaže gospodin Radulović.

On se osvrnuo i na brak svoje ćerke s glumcem.

- Šta je privatno bilo među njima, ne znam, niti znam koji su razlozi za razvod moje ćerke i Leke. Nisam u to ni ulazio, niti sam se mešao. Znam da ako se mešate, možete da izazovete prkos. Pustio sam da njihov brak teče kako su oni želeli. Nikada nisu pravili neke incidente pred nama. Leka je bio izvanredan, naročito sa mnom. Nikada nisam hteo da zauzimam stranu. I danas smo u korektnim odnosima, brinemo o njihovom sinu- završava Radulović.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

Suri

30.03.2021. 11:07

Da li to tast i tasta brane zeta za minut slave ili da im cerka ne izgubi alimentaciju i jos nesto pride, cera je iz tog braka iznela stan, sad ga je prodala i preselila se blize mami i tati zasto?

Dubravka

30.03.2021. 11:49

Jest' ti kćerka našla momka! Odakle ti znaš mračne strane svog bivšeg zeta? Moj kolega, kada se god pojavi neko silovanje, daje komentar: "Napravio je neki koji za društvo važi neki fini čiko, koji se predstavlja kao fini čovjek."