UDAJE SE CAKANA: Pevačica odlučila da stane na ludi kamen, otkrila da li će obući venčanicu (FOTO)

Novosti online

22. 03. 2021. u 20:16

DRAGICA Radosavljević Cakana i njen partner Nebojša Negić pre dve i po decenije su sklopili građanski brak, a sada će crkvenim venčanjem još jednom ozvaničiti svoju ljubav.

УДАЈЕ СЕ ЦАКАНА: Певачица одлучила да стане на луди камен, открила да ли ће обући венчаницу (ФОТО)

Foto Facebook

Cakana je otkrila da ona i Nebojša već neko vreme razmišljaju o venčanju, ali su ih pojedine okolnosti omele da to i realizuju.

- Koliko smo ga odlagali, jedno 5, 6 godina... Tražili smo neki termin, ali onda smo imali mali peh. Čovek koji je trebalo da nam kumuje, imao je saobraćajnu nesreću, oporavljao se jako dugo, tako da to je bio jedan od razloga. Tako da sve se to odužilo, ali u svakom slučaju nije kasno ni za 10 godina. Šta me briga, obučem sako, neku divnu haljinu, onako nešto moderno i venčam se - rekla je Cakana u jednoj emisiji, pa otkrila da li bi obukla venčanicu:

- U mojim godinama venčanica bi bila stvarno bljak. Ako može neka venčanica koje sve pokriva, samo oči da mi se vide.

Foto: Novosti

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OVAKO DANAS IZGLEDA KAFANA KOD MAČKA: Ovde su snimane nezaboravne scene serije Porodično blago (VIDEO)